Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Lijkt me simpel...... Ziggo moet in overleg met KPN en T-Mobile voor een strategische aanpak richting FOX. Daar moet wel uit te komen zijn want ook zij betalen de hoofdprijs aan FOX.
 3. Piet

  Banken mogen vanaf nu uw betaalgegevens delen

  Het vervelende is dat die gegevens (net zoals medische) gewoon via een portaal beschikbaar zijn. De afspraak dat er niet naar gekeken wordt zonder toestemming is te gemakkelijk. De methode wel of geen toestemming wordt bepaald door een vinkje in hun systeem waar de gewone burger geen inzage in heeft en geen toezicht. Waardeloos dus.
 4. 8.0°W 12547, V, 4666 8PSK FEC 3/4 F511 SIA FEED1 4:2:0
 5. Rudi

  16Apsk / 32Apsk feeds

  8.0°W 12532, V, 4149 16APSK FEC 3/4 Flavia 6B (SRG SSR) 4:2:2
 6. Rudi

  16Apsk / 32Apsk feeds

  8.0°W 12528, V, 4149 16 APSK FEC 3/4 ID : Flavia 6A (SRG SSR) 4:2:2
 7. Honda voelt geen druk in samenwerking met Red Bull. Hoewel de verwachtingen hooggespannen zijn voor de nieuwe samenwerking tussen Honda en Red Bull, ziet de Japanse fabrikant haar nieuwe partner als ieder ander. Volgens technisch directeur Toyoharu Tanabe moet de Japanse fabrikant zich vooral bezighouden met het leveren van een competitieve krachtbron. Red Bull-teambaas Christian Horner noemde de nieuwe Honda-krachtbron eerder deze week 'een plaatje'. Dat team koos na een aantal magere jaren met Renault voor een nieuw avontuur met Honda nadat Scuderia Toro Rosso afgelopen jaar al een succesvolle proef draaide met de Japanse fabrikant. Na een seizoen in de schaduw bij de Italiaanse B-formatie van Red Bull, zijn dit seizoen alle ogen gericht op de hoofdmacht. Bij Honda voelt men echter niet meer druk nu het samenwerkt met een topteam. "Eerlijk gezegd niet", zegt Tanabe. "De motorleverancier heeft de taak een betrouwbare en sterke krachtbron te leveren aan de teams. We leveren aan beide teams hetzelfde product. Dat is onze wens en ons doel. We respecteren natuurlijk de resultaten van Red Bull uit het verleden en dat brengt druk met zich mee. Maar wij leveren nu eenmaal een goede en betrouwbare unit. Dat was ons doel en dat blijft het ook. Dat is geen grote verandering." Ondanks dat Tanabe nog maar relatief kort actief is bij de Formule 1-divisie van Honda, heeft hij het gevoel dat het merk er goed op staat met het oog op het nieuwe seizoen. Honda bleef bij hetzelfde concept, met een aantal wijzigingen om te voldoen aan de eisen van Red Bull. Tanabe denkt dat het harde werk uit de afgelopen winter daadwerkelijk zijn vruchten af gaat werpen. "We hebben bij de bouw van de 2019-motor niet alleen gekeken naar de prestaties, maar ook naar de betrouwbaarheid. We geloven dat we op beide vlakken een stuk beter geworden zijn en de ontwikkeling draait niet alleen maar om een onderdeel, het draait om ieder onderdeel. We hebben alles herzien om zowel de betrouwbaarheid als de prestaties te verbeteren." Met medewerking van Jonathan Noble . Bron gpupdate.net.
 8. Toro Rosso lovend over samenwerking met Honda. Technisch directeur Jody Egginton van Toro Rosso heeft de eerste wintertest omschreven als "fantastisch". De Brit is lovend over de progressie van Honda. De Japanse fabrikant levert voor het eerst in het V6 hybride-tijdperk motoren aan twee verschillende teams. Red Bull en Toro Rosso werkten in de eerste testweek bijna 1.000 ronden af op het circuit van Barcelona. Zowel Daniil Kvyat als Alexander Albon sloot een dagdeel af met de eerste plaats. Gevraagd of men nog problemen tegengekomen was met de 2019-motor van Honda, zei Egginton: "Het motorprogramma is fantastisch. Honda heeft op de achtergrond aan de juiste dingen gewerkt. Het is fantastisch. Ze hebben gezorgd dat wij geen compromissen hoeven te stellen, dat is heel goed, de situatie waarin we ons nu bevinden met deze krachtbron is geweldig. We konden doorgaan waar we vorig jaar gebleven waren. En we kennen hun mensen nu ook beter, het verloopt allemaal naadloos, we hebben grotendeels dezelfde mensen gehouden in onze garage. Vanuit het Honda-kamp wordt er gewerkt en wij werken het programma gewoon af zoals het hoort." Na een jaar van heropbouw met Toro Rosso staat Honda dit jaar volop in de belangstelling omdat het ook samenwerkt met Red Bull Racing. Honda-baas Toyoharu Tanabe zei dat het merk niet meer druk voelt nu het samenwerkt met de hoofdmacht van de energiedrankenfabrikant. Volgens Egginton heeft Honda vorig jaar een "grote stap" gemaakt op het gebied van vermogen en betrouwbaarheid. "Vorig jaar was de ontwikkeling van Honda erg sterk, ze hebben veel vermogen gewonnen en daardoor hebben we grote stappen kunnen maken", vervolgde Egginton. "Net als iedere andere fabrikant heeft Honda het erg druk gehad tijdens de winter, ze hebben gewerkt aan de volgende stap en we zijn voorzichtig bezig met het valideren van Honda's bevindingen tijdens de afgelopen winter. We introduceren stap voor stap nieuwe dingen en met deze ontwikkelingen komen we verder. Er is geen team dat nu al op de limiet aan het werken is. De motor is ten opzichte van een jaar geleden een stuk beter geworden. Het was eind vorig jaar duidelijk dat ze een stap gezet hebben en zij gaan gewoon door. In dat opzicht zijn we erg tevreden." Bron gpupdate.net.
 9. McLaren en Toro Rosso eindelijk akkoord over Key. James Key begint volgende maand bij McLaren als technisch directeur nadat de Britse formatie en oud-werkgever Red Bull overeenstemming hebben bereikt over de overgang. Key staat officieel tot 23 maart onder contract bij Toro Rosso waarna hij op 25 maart officieel aan de slag kan gaan bij McLaren. De transitie vindt plaats tussen de Australische en Bahrein Grand Prix. De overstap van Key zorgde afgelopen zomer voor opschudding tussen Toro Rosso en McLaren. De renstal uit Woking kondigde de overstap van Key aan zonder dat men daar bij Red Bull van op de hoogte was. Red Bull voelde er niets voor dat de technische man zo de deur uit zou lopen en was aanvankelijk voornemens hem aan zijn contract te houden dat tot 2020 liep. Bovendien wilde de energiedrankenfabrikant een financiële vergoeding van McLaren. Pas in Abu Dhabi werd duidelijk dat de zaak tussen de beide partijen opgelost is en dat Key in 2019 aan zijn nieuwe job zou kunnen beginnen. Echter bleef onduidelijk of hij al in het voorseizoen aan de slag zou kunnen gaan. Toro Rosso heeft Jody Egginton aangesteld als de vervanger van Key, hij is vanaf heden technisch directeur bij de renstal uit Faenza. Aanvankelijk was Red Bull voornemens de functie van Key niet opnieuw in te vullen vanwege de intensievere samenwerking tussen Toro Rosso en de hoofdmacht Red Bull Racing. Bron gpupdate.net.
 10. Bottas ziet problemen bij Mercedes: "Snel updates nodig. Mercedes heeft nog heel wat werk aan de winkel, zo vertrouwde Valtteri Bottas vrijdag de media toe. Het team heeft upgrades nodig om de wagen beter bestuurbaar te maken. Mercedes maakte een solide en betrouwbare indruk tijdens de eerste wintertest van Barcelona, maar moest toegeven dat Ferrari beter uit de startblokken leek te schieten. Volgens Bottas moeten de wereldkampioenen snel nieuwe upgrades aanbrengen om problemen met de balans op te lossen. "We hebben nog werk te doen", vertelde Bottas op een evenement van sponsor Petronas in Turijn. "Er is veel potentieel, maar we moeten ons verbeteren. We hadden het de voorbije week lastig om in alle bochten een goede balans te vinden. In sommige bochten was de balans goed, maar in andere heel slecht. Naar het einde van de week ging het beter, maar sommige problemen kunnen enkel opgelost worden met upgrades. Hopelijk kunnen we dat snel oplossen." Bottas denkt dat niet alleen Ferrari, maar ook Red Bull een te duchten concurrent zal zijn. "Eerlijk gezegd leek Ferrari leek in de eerste test het best voorbereid met de meest geavanceerde wagen", aldus de Fin. "Maar Red Bull zal ook sterk zijn. Van war we hebben gezien lijkt Honda veel vooruitgang te boeken met het vermogen, want hun topsnelheid was goed en Red Bull bouwt normaal altijd een goede wagen. Ik denk dat zij dus ook sterk kunnen zijn." "In de eerste test heb je al een beeld of je veraf bent en of iemand er bovenuit steekt, maar het zijn nog drie weken tot Melbourne en normaal gezien nemen alle teams nog upgrades mee." "Ferrari kan anderhalve seconde sneller" Teambaas Toto Wolff vermoedt dat Ferrari nog veel meer achter de hand houdt. "Ik denk dat we in Barcelona hebben gezien dat Ferrari voor de tegenstand ligt, maar ze hadden wellicht nog anderhalve seconde sneller kunnen gaan als ze dat hadden gewild. Dat is de snelste auto die we al hebben gezien. De rest zit dicht bij elkaar. Ik vermoed dat iedereen nog onderdelen op de wagen zal zetten en in Melbourne ook weer. Pas dan zullen we de krachtsverhoudingen goed kunnen inschatten en niet eerder." Met medewerking van Marco Congiu Bron gpupdate.net.
 11. Drie McLaren-leden lichtgewond na garagebrand tijdens filmdag. Tijdens een filmdag van McLaren in Barcelona is er een brandje uitgebroken in de garage van het team. Drie teamleden moesten worden behandeld in het medisch centrum van het circuit, maar konden het circuit weer verlaten. Het incident vond plaats op vrijdag, daags na de eerste vierdaagse wintertest op het Circuit de Barcelona-Catalunya. McLaren was een van de teams die een dag langer op het circuit bleven voor een private filmdag. Om nog onbekende redenen brak er net voor het einde van de filmdag brand uit in de garage van het team. Drie teamleden moesten verzorgd worden door het medische personeel van het circuit. "Er was een kleine brand in de garage tijdens de private filmdag van het team", bevestigt McLaren in een officiële mededeling. "De brand werd snel geblust door het team. De nooddiensten en medische teams van het circuit kwamen onmiddellijk helpen. Drie teamleden werden afgevoerd naar het medisch centrum voor verzorging en mochten niet veel later weer vertrekken." McLaren had net zoals Williams en Racing Point nog geen filmdag gehouden en trok daarom vrijdag het circuit op met de nieuwe MCL34 en een sportwagen van de constructeur. Het is nog niet duidelijk of er schade is aan het chassis van de MCL34. Bron gpupdate.net.
 12. Ron Brandsteder neemt plek in van Candlelight op NPO Radio 5. 21 februari 2019 Geschreven door Redactie Permalink Ron Brandsteder zal vanaf 1 maart elke vrijdagavond tussen 22.00 – 0.00 uur te horen zijn op NPO Radio 5 met het programma ‘Ron wacht op de nacht’. Hiermee is Ron Brandsteder de vervanger van Jan van Veen die in januari nog te horen was met zijn programma Candlelight voor Omroep MAX op de radiozender. ”Ron wacht op de nacht’ “Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek.”, aldus Omroep MAX in een persbericht over het programma ”Ron wacht op de nacht’ Afwezigheid Ron Brandsteder was sinds september 2018 niet meer te horen op de radiozender. Na een korte afwezigheid keert Ron Brandsteder vanaf 1 maart 2019 terug als presentator bij MAX op NPO Radio 5. “Heel blij” Ron Brandsteder: “In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek!” “Verwelkomen” MAX-directeur Jan Slagter: “Het is fijn om Ron weer bij MAX te mogen verwelkomen. Met zijn jarenlange ervaring, warme stemgeluid en gevoel voor humor creëert hij de ideale sfeer voor een mooie vrijdagavond op NPO Radio 5.” Bron mediamagazine.nl
 13. UFC Praag met Stefan Struve live te zien bij Veronica 22 februari 2019 Geschreven door Redactie Permalink Op zaterdag 23 februari aanstaande zendt Veronica UFC Praag vanaf 20.30 uur live uit op televisie. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse UFC-circus in Tsjechië neerstrijkt. Het is ook meteen het eerste UFC-evenement in Europa van dit jaar. Het hoofdgevecht draait om de Poolse Jan Blachowicz en de Braziliaanse Thiago Santos. Nederland wordt vertegenwoordigd door Stefan Struve. Stefan Struve Met zijn 2 meter en 13 centimeter is de Nederlandse Stefan Struve de langste vechter uit de UFC. Stefan “Skyscraper” Struve zal het gaan opnemen in de co-main event tegen de Braziliaanse Marcos Rogerio de Lima. Een belangrijk gevecht voor Struve want hij komt uit een slechte reeks van drie verliespartijen op rij, iets wat hem nooit eerder is overkomen. UFC Het is het eerste UFC-evenement dat Veronica live gaat uitzenden. De televisiezender is sinds dit jaar de rechtenhouder voor het uitzenden van de gevechten uit de Ultimate Fighting Championship. Tot dit jaar waren de rechten in handen van FOX Sports. In januari werd UFC Brooklyn vanwege het tijdsverschil nog alleen online uitgezonden door de televisiezender. Zaterdagavond, is het evenement uit Praag live te volgen via de televisiezender. UFC Praag is zaterdag, 23 februari, vanaf 20.30 uur te zien op Veronica. Bron mediamagazine.nl
 14. Lokale omroepen in verweer tegen kabelaar Ziggo 21 februari 2019 Geschreven door Redactie Permalink Er moet een einde komen aan de ongelijke en onredelijke behandeling van lokale omroepen door kabelexploitant Ziggo. Dat stelt het coördinatie- en samenwerkingsorgaan Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO). “Twee keer de rekening betalen” Ziggo laat de lokale omroepen nu twee keer de rekening betalen voor het transport van hun uitzendingen naar de distributiepunten van de kabelaar. Langdurig overleg tussen de NLPO en Ziggo heeft tot nu toe de partijen niet dichter bij elkaar gebracht. Daarom heeft de NLPO een handhavingsverzoek ingediend bij de toezichthouder, het Commissariaat voor de Media. Must-carry Volgens de NLPO onttrekt Ziggo zich aan de uitgangspunten van de zogeheten must-carry-verplichting. NLPO-directeur Marc Visch: “Alle partijen erkennen dat deze verplichting begint bij de Media Gateway, het centrale punt op het Mediapark in Hilversum van waaruit de verspreiding van uitzendingen naar de consument plaatsvindt. De must-carry verplichting bepaalt dat de kosten voor de distributie vanaf de Media Gateway voor rekening van de distributeurs zijn.” Ziggo is de enige distributeur die dit consequent weigert. “De mediareus dwingt op die manier lokale omroepen om deze kosten alsnog zelf op te hoesten. Dit terwijl lokale omroepen ook al fors hebben moeten investeren om hun signaal naar de Media Gateway te brengen, nota bene om partijen als Ziggo zo goed mogelijk te faciliteren.”, aldus Visch Tweede Kamer De kritiek van de NLPO krijgt bijval van de Tweede Kamer, die afgelopen december een motie hierover aannam. Wat de Tweede Kamerleden betreft mag Ziggo, conform de must-carry-bepalingen in de Mediawet, geen kosten in rekening brengen aan de lokale omroepen voor distributie vanaf de Media Gateway naar hun abonnees. Ziggo weigert vooralsnog. Handhavingsverzoek NLPO-directeur Marc Visch: “Wij zijn bijzonder teleurgesteld in de huidige opstelling van Ziggo. Want terwijl Ziggo veel grote zenders goed betaalt, worden de kleine omroepen met een minimaal budget door deze grootste kabelexploitant van Nederland uitgeknepen. Men laat ons geen andere keus dan een handhavingsverzoek in te dienen bij het Commissariaat voor de Media.” Bron mediamagazine.nl
 15. dreka

  Welkom Henniepennie

  Welkom Henniepennie . Veel succes op het forum. Groetjes dreka
 16. Weers Verwachtingen in Nederland voor zaterdag 23 en Zondag 24 Februari. Zonnig en zacht weekeinde Vandaag schijnt de zon vrijwel ongehinderd, alleen in het uiterste noordoosten komt eerst nog lage bewolking voor. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noorden tot lokaal 14°C in het zuiden. De matige wind komt uit een zuidoostelijke richting. In de nacht naar zondag is het onbewolkt. De temperatuur daalt op veel plaatsen tot net onder het vriespunt en de zuidoostenwind is zwak. Zondag overdag is het zonnig, vanaf de middag kan er ook wat sluierbewolking voorkomen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot lokaal 14°C in het zuiden van het land. De zuidoostenwind is overwegend zwak. (Bron: KNMI) Bron knmi.nl Weers Verwachtingen in België voor zaterdag 23 en Zondag 24 Februari. Bron meteo.be
 17. Rudi

  De Paus op vakantie

  De Paus is op bezoek in Israël en zit daar in een restaurant lekker te eten. Komt de ober naar hem toe, en vraagt! Bent U niet die bekende meneer uit Rome. De plaatsvervanger van Christus?! Ja zegt paus, dat klopt. Nou, zegt de ober. Dat komt goed uit, want er staat nog een rekening open van het laatste avondmaal.
 18. Gisteren
 19. vogelaar

  1.085 pk sterke voetgangerprikker van stokoud merk

  Het lijkt de batmobiel wel.
 20. edbe

  Welkom Henniepennie

  welkom hier op deze mooie forum
 21. edbe

  Welkom Fristymaker

  welkom hier op deze mooie forum
 22. edbe

  Welkom a33

  welkom hier op deze mooie forum
 23. edbe

  Welkom bigooster

  welkom hier op deze mooie forum
 24. Rudi

  Moeder's oplossing

  Een koppel heeft ruzie gehad. De vrouw belt haar moeder en zegt: “We hebben weer ruzie gehad, ik kom bij jou wonen”. “Nee schat, hij moet boeten voor zijn fouten. Ik kom bij jou wonen”.
 1. Laad meer activiteit
×