Ga naar inhoud

De Transponder clubdag

    

vogelaar
   (0 reviews)
SatellietSupport Kalender

Details Evenement

De Transponder clubdag

Maatregelen vanwege  Covid-19: 
Als je een clubdag wilt bezoeken dien je dit van te voren aanmelden via een mailtje naar: secretaris@detransponder.nl.
Vermeldt daarin met hoeveel personen je komt en ( bij benadering)  aankomst en vertrektijd, beide afgerond op een half uur. Je mag niet eerder komen dan de opgegeven aankomsttijd en niet later vertrekken dan de aangegeven vertrektijd. Dus later komen en eerder vertrekken mag wel. Bij een positief antwoord mag je dan komen.
Let wel: bij binnenkomst moeten we je  – conform de huidige Covid-19 regels – registreren, zodat we je later kunnen benaderen als er achteraf een besmetting blijkt te zijn geweest op deze clubdag. Daarnaast zijn er de gebruikelijke Covid-19 regels, zoals handen reinigen bij binnenkomst, afstand houden. Bij koorts en benauwdheidsklachten van jezelf en/of huisgenoten mag je helaas ook niet binnenkomen.
 
De secretaris zorgt ook voor enkele digitale Zoom- uurtjes  voor leden.  Zij worden via email hierover geïnformeerd.
 
 

‘De Transponder’ komt een keer per maand bij elkaar, met uitzondering van de vakantieperiode.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om eerst eens kennis te komen maken en kunnen dan – als het bevalt – ter plekke lid worden.
Wanneer: elke vierde zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur.
Waar: “op Dreef”, Kooikersplaats 35, 7328 AX Apeldoorn.

Kosten: €30,- per jaar inclusief BOV lidmaatschap
Hiervan is €15,- voor de Buurt en Ontspanning Vereniging en €15,- voor de Transponder. Het BOV lidmaatschap is voor de zaal, gas, elektra en internet toegang. Ook de Beamer is van de BOV. De bijdrage voor de Transponder is o.a. voor de Canal Digitaal-kaart en het onderhoud van de satellietapparatuur en de mogelijke uitbreiding hiervan.
info@detransponder.nl


Feedback Gebruiker

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden

Er zijn geen reviews om weer te geven.

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.