Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 28-11-19 in alle zones

 1. 1 punt
  Woensdag overdagNacht woensdag - donderdagDonderdag overdag Woensdag overdag Vandaag & morgen Bewolkt en perioden met regen. Tegen de avond meer wind Het is bewolkt en een gebied met regen trekt over Nederland noordwaarts. Pas rond het middaguur verlaat het regengebied het noorden. In de middag komt een enkele bui voor. Later in de middag bereikt een nieuw gebied met regen en buien het zuidwesten, in de namiddag en avond breidt dit gebied zich uit over de rest van het land. De middagtemperatuur komt uit op circa 11°C. De wind wordt zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust af en toe krachtig, 6 Bft. In de avond draait de wind naar zuidwest tot west en neemt dan boven land toe naar vrij krachtig, langs de kust naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de nacht naar donderdag is het meest bewolkt en in het noordwesten en noorden zijn er perioden met regen. Elders is er nog kans op een bui. De minimumtemperatuur komt uit rond 9°C. De westelijke wind is matig, in de kustprovincies mogelijk vrij krachtig, aan zee krachtig, 6 Bft. Donderdag overdag is het meest bewolkt. Een gebied met regen en buien trekt overdag van noordwest naar zuidoost. De middagtemperatuur komt uit op circa 11°C. De westelijke wind is matig, in de kustprovincies vrij krachtig en aan zee krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag neemt de wind van het noordwesten uit kortdurend af. In de avond draait de wind naar het noordwesten en wordt meest matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)
 2. 1 punt
  10.0°E 11054, H, 3333 FEC Auto IHA ANA YAYIN Farmerprotest in Berlin
 3. 1 punt
  23.5 E 12718, V, 7200 8PSK FEC Auto ID : RBB DSNG-1 Encoder 2 (rbb) 4:2:2
 4. 0 punten
  TV-programma Nieuwsuur twee keer in de prijzen Medianieuws Het tv-programma Nieuwsuur heeft twee eervolle onderscheidingen ontvangen. Nieuwsuur kreeg een International Emmy Award voor de documentaire 'Dance or Die'. En daarnaast werd hoofdredacteur Joost Oranje de winnaar van het Vliegwiel. Het Vliegwiel is een nieuwe prijs van de vereniging van onderzoeksjournalisten voor de hoofdredacteur of manager die de onderzoeksjournalistiek in een jaar het meest heeft gestimuleerd. Joost Oranje kreeg de onderscheiding voor de spraakmakende onderzoeken van Nieuwsuur in het afgelopen jaar. De documentaire Dance or Die van Nieuwsuur-verslaggever Roozbeh Kaboly werd in juni 2018 uitgezonden door het NTR-programma 'Het Uur van de Wolf' en gaat over de 27-jarige Syrische danser.
 5. 0 punten
  23.5°E 11623, V, 3750 8PSK FEC Auto ID : STA HD 1 (SATELLITE TEAM ALBANIA) 4:2:0 Reddingswerkers in Albanië hebben deze ochtend meer lichamen geborgen. Ze gebruiken drones, honden en zwaar materieel om naar slachtoffers te zoeken in het puin van ingestorte gebouwen.
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×