Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 28-11-19 in alle zones

 1. 1 punt
  Woensdag overdagNacht woensdag - donderdagDonderdag overdag Woensdag overdag Vandaag & morgen Zonnige perioden, lokaal mist Er zijn zonnige perioden. In het noorden zijn er stapelwolken aanwezig en van het zuidoosten uit trekt een gebied met mist noordwestwaarts. Lokaal kan er dichte mist met minder dan 200 m zicht voorkomen. Vanavond ontstaat op meer plaatsen mist. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. In het noorden staat er een matige zuidwestenwind, in het zuiden staat er een zwakke zuidoostelijke wind. In de avond en nacht naar donderdag is het in de noordwestelijke helft nevelig, komt er laaghangende bewolking voor en is het droog. In de zuidelijke helft komen opklaringen voor waarin nevel en mist ontstaat. In de loop van de nacht verdwijnt de nevel in het noordwestelijk kustgebied. De minimumtemperatuur varieert van -2°C in het zuidoosten tot +2°C in het noordwesten. Er staat een zwakke wind uit meest zuidelijke richtingen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig. Donderdag is het in de ochtend op veel plaatsen nevelig en mistig. In de loop van de ochtend en middag trekken nevel en mist op en breekt de zon hier en daar door. Plaatselijk blijft het de hele dag grijs. De middagtemperatuur ligt tussen ca. 3°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwesten. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, langs de kust in de loop van de middag vrij krachtig. In de avond neemt de wind verder toe naar matig tot vrij krachtig boven land en krachtig, mogelijk hard, langs de kust en op het IJsselmeer. (Bron: KNMI)
 2. 1 punt
  22.0°W 11126, H, 17250 FEC Auto Reuters TV News (Reuters) 4:2:0
 3. 1 punt
 4. 1 punt
  onze kost voor vandaag, Fish and Chips en Haggis Cheese sandwich
 5. 1 punt
  Dreka , iets te laat gezien maar toch nog gefeliciteerd met je verjaardag . proost Goed weekend !
 6. 1 punt
  En wat moet je dan doen als EX klant bij Netflix mocht het jouw dan toch overkomen dat criminelen, onbevoegd, je account weer activeren? Storneren is een optie maar draait gegarandeerd uit op incasso´s. Inloggen op Netflix lukt niet meer omdat je paswoord gewijzigd is. Hoe Netflix dan wel te bereiken en hoe Netflix aan te tonen dat je dat niet zelf gedaan hebt? Ze zijn niet aangesloten bij een geschillen commissie MAAR je kan ze wel bellen, live chatten, schrijven en EMAILEN! https://help.netflix.com/nl/contactus Netflix International B.V. Stadhouderskade 55 1072 AB Amsterdam KvK: 62266519 Btw: NL853746333B01 Aandelenkapitaal: 12.500 euro E-mailadres: nl@netflix.com
 7. 1 punt
  Je laat ze allemaal de @$&@#$! krijgen. Of sluit één dienst af voor een bepaalde periode en zegt die op voordat je naar de volgende gaat. Zo heb je binnen een jaar toch alles gezien voor maar 1/3 van het geld.
 8. 1 punt
  Zaterdag overdagNacht zaterdag - zondagZondag overdag Zaterdag overdag Vandaag & morgen Perioden met zon, langs de kust een enkele bui De ochtend begint op veel plaatsen helder en koud met op veel plaatsen lichte vorst. In het zuiden en oosten komen plaatselijk mistbanken voor. In de kustgebieden drijven enkele lichte buien vanaf de Noordzee het land op. Verder zijn er vandaag zonnige perioden en beperken de lichte buien zich steeds meer tot het noorden. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen, in het noordelijk kustgebied staat er een matige wind uit noordwestelijke richting. In de nacht naar zondag zijn er opklaringen en ontstaat er vooral in het midden en oosten (dichte) mist. In het noordelijk kustgebied kan nog steeds een enkele bui voorkomen. Het gaat op veel plaatsen licht vriezen met minima van lokaal -4°C in het oosten. Alleen vlak aan zee blijft de temperatuur iets boven nul. In het noorden en oosten van het land is het nagenoeg windstil, in het zuiden staat er een zwakke tot matige oostenwind. Zondag kan de mist in het midden en oosten van het land tot in de middag aanwezig blijven. Verder is er in het zuiden veel bewolking aanwezig waar de zon maar met moeite doorheen komt. Elders schijnt ook af en toe de zon en in het noordelijk kustgebied is er nog steeds kans op een bui. In hardnekkige mistgebieden komt de temperatuur maar net boven nul uit, vlak aan zee kan het ca. 6°C worden. Er staat een zwakke tot matige noordoostelijke wind. (Bron: KNMI)
 9. 1 punt
  https://www.meteo.be/nl/lommel https://www.meteo.be/nl/weer/verwachtingen/weer-voor-de-komende-dagen
 10. 1 punt
  Woensdag overdagNacht woensdag - donderdagDonderdag overdag Woensdag overdag Vandaag & morgen Bewolkt en perioden met regen. Tegen de avond meer wind Het is bewolkt en een gebied met regen trekt over Nederland noordwaarts. Pas rond het middaguur verlaat het regengebied het noorden. In de middag komt een enkele bui voor. Later in de middag bereikt een nieuw gebied met regen en buien het zuidwesten, in de namiddag en avond breidt dit gebied zich uit over de rest van het land. De middagtemperatuur komt uit op circa 11°C. De wind wordt zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust af en toe krachtig, 6 Bft. In de avond draait de wind naar zuidwest tot west en neemt dan boven land toe naar vrij krachtig, langs de kust naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de nacht naar donderdag is het meest bewolkt en in het noordwesten en noorden zijn er perioden met regen. Elders is er nog kans op een bui. De minimumtemperatuur komt uit rond 9°C. De westelijke wind is matig, in de kustprovincies mogelijk vrij krachtig, aan zee krachtig, 6 Bft. Donderdag overdag is het meest bewolkt. Een gebied met regen en buien trekt overdag van noordwest naar zuidoost. De middagtemperatuur komt uit op circa 11°C. De westelijke wind is matig, in de kustprovincies vrij krachtig en aan zee krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag neemt de wind van het noordwesten uit kortdurend af. In de avond draait de wind naar het noordwesten en wordt meest matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)
 11. 1 punt
  10.0°E 11054, H, 3333 FEC Auto IHA ANA YAYIN Farmerprotest in Berlin
 12. 1 punt
  23.5 E 12718, V, 7200 8PSK FEC Auto ID : RBB DSNG-1 Encoder 2 (rbb) 4:2:2
 13. 1 punt
  22.0W 11126, H, 17249 8PSK FEC 3/5 Reuters TV News (Reuters) 4:2:0
 14. 0 punten
  TV-programma Nieuwsuur twee keer in de prijzen Medianieuws Het tv-programma Nieuwsuur heeft twee eervolle onderscheidingen ontvangen. Nieuwsuur kreeg een International Emmy Award voor de documentaire 'Dance or Die'. En daarnaast werd hoofdredacteur Joost Oranje de winnaar van het Vliegwiel. Het Vliegwiel is een nieuwe prijs van de vereniging van onderzoeksjournalisten voor de hoofdredacteur of manager die de onderzoeksjournalistiek in een jaar het meest heeft gestimuleerd. Joost Oranje kreeg de onderscheiding voor de spraakmakende onderzoeken van Nieuwsuur in het afgelopen jaar. De documentaire Dance or Die van Nieuwsuur-verslaggever Roozbeh Kaboly werd in juni 2018 uitgezonden door het NTR-programma 'Het Uur van de Wolf' en gaat over de 27-jarige Syrische danser.
 15. 0 punten
  23.5°E 11623, V, 3750 8PSK FEC Auto ID : STA HD 1 (SATELLITE TEAM ALBANIA) 4:2:0 Reddingswerkers in Albanië hebben deze ochtend meer lichamen geborgen. Ze gebruiken drones, honden en zwaar materieel om naar slachtoffers te zoeken in het puin van ingestorte gebouwen.
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×