Ga naar inhoud

         SatellietSupport wenst iedereen hele mooie Paasdagen. 

Duckje

Leden
 • Aantal items

  296
 • Berichten in chatbox

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  48

Duckje won de laatste dag op 5 maart

Duckje had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

125 Populair

2 Volgers

Over Duckje

 • Titel
  King of the jokes
 • Verjaardag 04-03-1967

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  VU+ ULTIMO 4K

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Santa susanna

Recente bezoekers van dit profiel

951 profielweergaven
 1. Duckje

  Tikkie

 2. Duckje

  Ongewenste intimiteiten

  Een man komt elke dag op kantoor, wandelt naar een vrouwelijke collega toe, gaat dichtbij haar staan, ruikt eens goed en zegt dat haar haren lekker ruiken. Na een week, waarbij die man dat elke dag doet, wordt de vrouw het beu en gaat ze naar Personeelszaken om een klacht neer te leggen. Zonder de identiteit van de man vrij te geven vertelt ze wat die collega doet en dat ze een klacht wil neer leggen voor ongewenste sexuele intimiteiten. De bediende van Personeelszaken is verwonderd door deze formele klacht en vraagt: Komaan zeg, wat is er nu sexueel bedreigend aan een collega die zegt dat je haren lekker ruiken?" De vrouw antwoordt: "Het is Stafke, de dwerg".
 3. Duckje

  levenslang

  De bruid zegt tegen haar echtgenoot tijdens hun huwelijksnacht: “Schatje, je weet dat ik nog maagd ben en niets weet over seks. Kan je het mij eerst uitleggen?

” “Ok liefje. Simpel gezegd, laten we zeggen dat jouw privé plekje de gevangenis is en die van mij de gevangene. Dus wat wij gaan doen is, de gevangene in de gevangenis zetten.” En zij bedreven voor het eerst de liefde. Na de daad, ligt de man op z’n rug, met een grote lach op zijn gezicht. Giechelend stoot de bruid haar echtgenoot zachtjes: “Schatje, het ziet er naar uit dat de gevangene is ontsnapt.” 

 Hij rolt op z’n zij en lacht: “Dan zullen we hem opnieuw moeten opsluiten.” Na de tweede keer reikt de man naar zijn sigaretten maar het bruidje, dat ontzettend geniet van de nieuwe ervaringen van het bedrijven van de liefde, geeft hem een suggestieve glimlach: “Schatje, de gevangene is er weer vandoor gegaan.” De man gaat er weer tegenaan, maar met wiebelende benen als dat van een pasgeboren veulen. 

 Wanneer ze de derde achter de rug hebben, ligt hij uitgeput op het bed. Zij geeft hem weer een liefelijke por in de zij: “Liefie, de gevangene is weer ontsnapt.” Terwijl hij vermoeid zijn hoofd naar haar toe draait, schreeuwt hij haar: “Hey, het is geen levenslang, ok!”
 4. Duckje

  Ik heb 3 ballen

  Komt een man in het ziekenhuis bij de eerste hulp. Hij zegt: “Ik heb 3 ballen, kunt u eens ff kijken?” Hij wordt meegenomen en de verpleegster onderzoekt hem. “Gewoon 2 hoor, net als ieder ander”, zegt ze. “Kan niet zegt hij, zoek beter!” Zij nog eens een keer 2 minuten voelen en weer: “Nee, niets mis mee hoor”. “Haal er eens een andere verpleegster bij dan”, zegt die man. Zuster nummer 2 komt er aan en voelt ook een paar minuten .. “Nee”, zegt ze. “Gewoon 2 ballen” .. Die man zegt:”Nou dan zal ik me wel vergist hebben… “, en hij loopt weg. Buiten komt hij zijn buurman tegen en die zegt:”Wat doe jij hier?” Hij zegt tegen zijn buurman:”Nou .. ik stond net bij de bushalte en zag dat het nog wel een uur duurde voordat de bus kwam, dus ik denk ik laat me eens even lekker aan de zak voelen …”
 5. Duckje

  Duckje Gefeliciteerd met je 51 jaar

  Bedank voor de goede wensen
 6. Duckje

  kat

  Komt een vent de kroeg in met een bloed mooie vrouw en een kat. Hij bestelt een bier, een wijntje voor zijn vrouw en 8 gehaktballen voor de kat. Na enige tijd bestelt hij nog een keer hetzelfde. Een half uur later nog eens. Zegt de barkeeper: "Ik wil me nergens mee bemoeien, maar als die kat nog een keer 8 gehaktballen moet eten wordt hij doodziek". "Nou", zegt die man, "Het zit zo: Ik zat vorige week mijn koperen lamp te poetsen en die ging glimmen als een spiegel, maar ineens kwam er een geest uit die me zei dat ik 3 wensen mocht doen. Eerst wenste ik de hoofdprijs in de loterij en die kreeg ik. Toen wenste ik een rode Ferrari in mijn garage en die stond er, en als 3e wens vroeg ik een bloed mooie vrouw met een altijd hongerige poes maar dat heeft hij niet goed begrepen denk ik"
 7. Duckje

  ferrari

  OMA EN HAAR FERRARI… Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politiebusje merkt dit op en zet de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: "Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h..." "Is dat zo?" vraagt de dame, "Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!". Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: "Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?". De oude man snauwt: "Wil je even je mond houden , we komen net van de N279 af !!!!"
 8. Duckje

  ajax

  De juf vraagt aan de klas: “Wat doen jullie vaders in het weekend?” Jantje zegt: “Hij werkt in een gay-bar en hij eindigt altijd in een love swing met een trechter in z’n kont.” De juf neemt hem mee naar buiten en vraagt: “Is dat waar?” Jantje zegt: “Nee juf, dat is gelul. Hij gaat naar Ajax maar ik schaam me om dat te zeggen.”
 9. Duckje

  weer

 10. Duckje

  wortel

×