Ga naar inhoud

Duckje

Leden
 • Aantal items

  356
 • Berichten in chatbox

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  58

Duckje won de laatste dag op 8 september

Duckje had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community Reputatie

149 Populair

2 Volgers

Over Duckje

 • Titel
  King of the jokes
 • Verjaardag 04-03-1967

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  Array

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Array

Recente bezoekers van dit profiel

1382 profielweergaven
 1. Duckje

  blond

  De blonde echtgenote van een zelfstandige bekijkt rustig de boekhouding van haar man. Als hij thuiskomt, zegt de vrouw tegen hem : "wel, ik ben trots op jou, jij hebt echt een goed hart, en dat doet me plezier". "Aha waarom?" vraagt de man een beetje verbaasd . "Wel", zegt ze, "ik heb zo een beetje in je boekhouding gekeken en heb opgemerkt dat jij elke maand 500 euro stort op de rekening van een zekere Marokkaan". "Van een Marokkaan?" vraagt de man verschrikt . "en hoe heet die dan?" Ali Mentatie
 2. Duckje

  mijne man

  Gerard komt terug uit ziekteverlof. De collega’s vragen uiteraard hoe het gaat. "Wel", zegt Gerard, "voor mij was het een ongelooflijke ervaring." "Hoe kan zo'n zware ingreep en lange revalidatie een ongelooflijke ervaring zijn?" "Wel", zegt Gerard, "nu heb ik pas begrepen hoezeer mijn vrouw van mij houdt. Als de postbode, de beenhouwer of de bakker aanbelden kon ze het niet laten haar vreugde uit te schreeuwen: Mijne man is thuis, mijne man is thuis!"
 3. Duckje

  Huwlijk

  Fons ligt languit op de zetel met een blikje Jupiler in de hand naar de voetbal te kijken. Zijn vrouw komt woedend de living in , zet de poetsemmer krachtig op de grond en gooit de borstel en de dweil woedend in een hoek en roept tegen Fons: Potverdomme , gij ligt daar maar te zuipen en naar de T. V. te kijken en ik heb vandaag al de kamers boven gepoetst , de vensters gewassen ,de afwas gedaan het avondeten al voorbereid en was nog juist bezig met de veranda nog op te wassen..... ik voel mij echt ASSEPOESTER hier ! Fons kijkt lachend naar zijn vrouwke en zegt :- ziet ge wel he schatteke , ik heb u gezegd toen we trouwde dat ons leven een SPROOKJE zou worden !
 4. Duckje

  inbreker

  Een man komt een politiebureau binnen en zegt tegen de agent: 'Ik heb begrepen dat de man die in ons huis heeft ingebroken, gearresteerd is. Ik wil graag even een woordje met hem spreken. ' De agent: 'Ik begrijp dat u kwaad bent meneer, maar dat kan ik natuurlijk niet toelaten. ' 'Nee nee, u begrijpt me verkeerd.' zegt de man, 'Ik wil alleen maar van hem weten hoe hij binnen is gekomen, zonder dat mijn vrouw wakker werd.'
 5. Duckje

  maagd

  Een meisje van 26 is nog steeds maagd. Haar moeder vindt dat het nu weleens tijd wordt voor een jongen. Die moeder gaat op zoek naar een leuke jongen en vind de geschikte kandidaat Haar dochter gaat met de jongen mee en ze wordt ontmaagd. " En, was het voor hem ook de eerste keer?" " Ik geloof het wel moeder, want de plastic verpakking zat er nog omheen!"
 6. Duckje

  Belg

  De Belgische regering komt bij de Nederlandse op bezoek. Zij zeggen:" Jullie kunnen altijd zo om ons lachen, kunnen jullie niet eens iets doen zodat wij ook kunnen lachen?" " Oké , we weten wel wat, wacht maar af." Een maand later staat een Nederlandse brug midden in de Sahara! Al die miljoenen Belgen lachen zich te pletter. De volgende maand komt de Belgische regering weer op bezoek en zegt van:" Die brug staat er nu al een maand, de lol is er wel vanaf, jullie kunnen hem wel weghalen. " Waarop de Nederlanders antwoorden:" Tja, we willen wel, maar toen we hem wilden afbreken zaten er tientallen Belgen op te vissen!"
 7. Duckje

  grapje

  De meester wil een grapje uithalen. "Ik zal 2 vragen stellen," zegt hij. " Als iemand de eerste vraag raadt, hoeft hij de tweede vraag niet te beantwoorden. Hoeveel haren heeft een koe?" Het is doodstil in de klas. Na lang nadenken steekt Jantje zijn vinger omhoog. Jantje zegt:"37.967.234 haren meester!" "Hoe kom je daar nu bij?" vraagt de meester verbaasd. "Dat is vraag 2 meester, die hoef ik dus niet te beantwoorden!"
 8. De 85-jarige Maurice gaat voor zijn jaarlijks onderzoek naar de dokter. Alle testen leveren normale uitslagen op. Als hij terugkomt voor de uitslag, legt de dokter hem uit dat fysiek gezien alles in orde is. Hij vraagt: “Hoe is het mentaal en emotioneel met u gesteld? Bent u tevreden met uw situatie? En hoe is uw verhouding met God?” De oude Maurice antwoordt: “Ik heb een heel goede relatie met God. Hij weet dat ik slechte ogen heb. En bijvoorbeeld vannacht heeft hij ervoor gezorgd dat wanneer ik naar de wc moet, het licht vanzelf aangaat. En wanneer ik klaar ben, gaat het licht vanzelf weer uit!” “Dat is toch echt ongelooflijk!”, zegt de dokter. Wat later op de dag belt de dokter met Rosa, de vrouw van Maurice. Hij zegt: “Met de gezondheid van Maurice is alles in orde, maar ik wou toch eens wat vragen over zijn relatie met God. Is het waar dat hij ’s nachts moet gaan plassen, het licht vanzelf aangaat en nadien vanzelf weer uitgaat?” Roept Rosa verbolgen: “Wat?? Gloeiende… gloeiendeee! Heeft die ouwe wéér in de koelkast staan plassen!”
 9. Duckje

  Nieuwe papa

  Ik heb een nieuwe papa,” vertelt Stella van 4 trots aan haar vriendjes en vriendinnetjes in de kleuterklas, doelend op de nieuwe vriend van haar moeder. “En hij komt me straks ophalen na school!” Als het eenmaal zover is, lopen Stella en haar klasgenootjes naar buiten om de ‘nieuwe papa’ te bewonderen. “Kijk, daar is mijn nieuwe papa,” zegt Stella. Waarop Tim enthousiast roept: “OOOOOH, DIE IS KEIGAAF… DIE HEBBEN WIJ OOK GEHAD!”
 10. Een timmerman, metselaar en een elektricien zitten tegen elkaar aan het opscheppen over wie het oudste beroep heeft. De timmerman: "Weet je nog: Jezus. Die lag in een stalletje, en dat stalletje is gebouwd door, jawel, een timmerman." Zegt de metselaar: "Nou en, de piramiden stonden er toen al eeuwen en die zijn toch gemetseld." Zegt die elektricien: "Jullie moeten niet zo ruziën want wij hebben toch het oudste beroep." "Op de eerste dag zei god: 'er was licht!' en toen hadden wij de leidingen al liggen."
 11. Duckje

  Touché!

  Loopt een dominee over de straat en hij komt een jongetje tegen en vraagt hem waar het station is. Zegt het jongetje: "Dat zeg ik lekker niet!" De dominee roept woest: "Zo kom je nooit in de hemel." Zegt het jongetje: "En u niet bij het station!!"
 12. Duckje

  Belg

  Een Belg zegt tegen zijn vrouw: "Katherine, zullen wij de Nederlandse stad in gaan? Eindhoven of zo?" "Ja dat is een goed idee Fred." Dus die twee lopen in het centrum als ze ineens een groot bord zien van BLOKKER. "Laten we hier naar binnen gaan, die zaak ken ik niet." Binnen zien ze een grote pijl staan die wijst naar beneden, daar boven staat een bord met: 'thermoskannen voor de halve prijs'. Ja wat zijn thermoskannen? Dus zij naar een winkeljuffrouw. "Mevrouw, wat zijn thermoskannen?" "Nou," zegt de vrouw, "in thermoskannen kan je warme en koude dingen doen en dat blijft dan op die temperatuur." "O wat mooi, die nemen we!" De volgende dag komt de Belg op z'n werk en hij heeft die thermoskan meegenomen. "Fred, wat heb jij dan bij je?" "Ik heb een thermoskan bij me. Daar kun je allemaal warme en koude dingen in doen, dan blijft dat op de dezelfde temperatuur." "Maar wat heb je daar dan in zitten?" "Drie koppen koffie en een Magnum..."
 13. Duckje

  Hij en Zij

  HIJ en ZIJ bij de pinautomaat. HIJ : 01 : Rij tot aan de pinautomaat. 02 : Stop pinpas in de automaat. 03 : Toets pincode en bedrag. 04 : Neem pasje, geld en bonnetje. 05 : Rij weg. ZIJ : 01 : Rij tot aan de pinautomaat. 02 : Check make-up in achteruitkijkspiegel. 03 : Zet motor af. 04 : Stop sleutels in handtasje. 05 : Stap uit auto, omdat je te ver van de pinautomaat staat. 06 : Zoek pin pasje in tasje. 07 : Stop pasje in automaat. 08 : Zoek in tasje naar tampon, met pincode erop. 09 : Toets pincode. 10 : Bestudeer instructies gedurende 3 minuten. 11 : Druk op "Cancel ". 12 : Toets opnieuw correcte pincode. 13 : Check saldo. 14 : Zoek voor papiertje in tas. 15 : Zoek voor pen in tas. 16 : Noteer saldo. 17 : Druk op "geld opnemen". 18 : Bestudeer instructies gedurende 3 minuten. 19 : Toets op 50,= . 20 : Neem geld uit automaat. 21 : Stap in auto. 22 : Check make-up. 23 : Zoek sleutels. 24 : Start auto. 25 : Check make-up. 26 : Rij weg. 27 : STOP. 28 : Rij achteruit naar automaat. 29 : Stap uit de auto. 30 : Neem pinpas en bonnetje 31 : Stap terug in auto. 32 : Stop pas in portemonnee. 33 : Stop bonnetje in mapje. 34 : Maak ruimte in tas voor portemonnee en mapje. 35 : Check make-up. 36 : Zet auto in achteruit. 37 : Zet auto in eerste versnelling. 38 : Rij weg van automaat. 39 : Rij 3 kilometer. 40 : Haal auto van de handrem af.
×