Ga naar inhoud

Duckje

Leden
 • Aantal items

  290
 • Berichten in chatbox

  61
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  47

Duckje won de laatste dag op 15 februari

Duckje had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

119 Populair

2 Volgers

Over Duckje

 • Titel
  King of the jokes
 • Verjaardag 04-03-1967

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  VU+ ULTIMO 4K

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Santa susanna

Recente bezoekers van dit profiel

893 profielweergaven
 1. Duckje

  kat

  Komt een vent de kroeg in met een bloed mooie vrouw en een kat. Hij bestelt een bier, een wijntje voor zijn vrouw en 8 gehaktballen voor de kat. Na enige tijd bestelt hij nog een keer hetzelfde. Een half uur later nog eens. Zegt de barkeeper: "Ik wil me nergens mee bemoeien, maar als die kat nog een keer 8 gehaktballen moet eten wordt hij doodziek". "Nou", zegt die man, "Het zit zo: Ik zat vorige week mijn koperen lamp te poetsen en die ging glimmen als een spiegel, maar ineens kwam er een geest uit die me zei dat ik 3 wensen mocht doen. Eerst wenste ik de hoofdprijs in de loterij en die kreeg ik. Toen wenste ik een rode Ferrari in mijn garage en die stond er, en als 3e wens vroeg ik een bloed mooie vrouw met een altijd hongerige poes maar dat heeft hij niet goed begrepen denk ik"
 2. Duckje

  ferrari

  OMA EN HAAR FERRARI… Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politiebusje merkt dit op en zet de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: "Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h..." "Is dat zo?" vraagt de dame, "Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!". Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: "Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?". De oude man snauwt: "Wil je even je mond houden , we komen net van de N279 af !!!!"
 3. Duckje

  ajax

  De juf vraagt aan de klas: “Wat doen jullie vaders in het weekend?” Jantje zegt: “Hij werkt in een gay-bar en hij eindigt altijd in een love swing met een trechter in z’n kont.” De juf neemt hem mee naar buiten en vraagt: “Is dat waar?” Jantje zegt: “Nee juf, dat is gelul. Hij gaat naar Ajax maar ik schaam me om dat te zeggen.”
 4. Duckje

  weer

 5. Duckje

  wortel

 6. Duckje

  Feit

×