Ga naar inhoud

edbe

Leden
 • Aantal items

  582
 • Berichten in chatbox

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

edbe won de laatste dag op 16 februari

edbe had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

25 Goed

2 Volgers

Over edbe

 • Titel
  Core Member
 • Verjaardag 19 september

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  Anders

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Kerkrade

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. edbe

  Welkom Henniepennie

  welkom hier op deze mooie forum
 2. edbe

  Welkom Fristymaker

  welkom hier op deze mooie forum
 3. edbe

  Welkom a33

  welkom hier op deze mooie forum
 4. edbe

  Welkom bigooster

  welkom hier op deze mooie forum
 5. edbe

  Welkom SeeYouLater

  welkom hier op deze mooie forum
 6. edbe

  Welkom hansver

  welkom hier op deze mooie forum
 7. haha wat mismakend vies zielig achterbaks zielig menneke
 8. edbe

  beste Sim Only abbonement

  ik heb nu een Vodafone Sim Only abbonement die op 16 mei eindigd. (onbeperkt bellen/13000 mb's) betaal nu 24 euro p/m nu ben ik aan het kijken naar een goede en beste Sim Only abbonement voor weing geldt en wil graag onbeprekt bellen en meer dan 10000mb weer.
 9. edbe

  gezonde eten

 10. edbe

  Korean

 11. edbe

  glazen oog

  In een TV-quiz is de eerste vraag 'Waarvan is een glazen oog gemaakt?'. De drie blonde deelneemsters denken diep na. Als de tijd om is heeft geen van drieen een antwoord. 'Van glas', verheldert de quiz-master waarop een van de blonde blondjes opmerkt 'Oh ja, ja, natuurlijk, je moet er natuurlijk doorHEEN kunnen kijken!'.
 12. edbe

  condooms

  Een Duitser, een Amerikaan en een Belg gaan voor tien dagen op vakantie naar Bermuda. Ze vragen aan de Duitser hoeveel condooms hij bij zich heeft. "Twintig condooms," zegt de Duitser. "Jeetje Mina," is het antwoord, "da's dus twee per avond." Dan vragen ze aan de Amerikaan hoeveel condooms hij bij zich heeft: "Dertig condooms," zegt de Amerikaan. "Jeetje Mina, drie per avond!" Daarna wordt aan de Belg gevraagd hoeveel condooms hij bij zich heeft. "Dertien," antwoordt de Belg. "Dertien?", vragen de anderen, "wat een raar getal!" "Ja," zegt de Belg, "meer kon ik er niet omkrijgen."
 13. Henk Angenent en Eric Hulsebosch zitten bij elkaar in de klas. De juffrouw vraagt aan de klas: "Wie kan mij een moelijk woord opnoemen". De kleine Henk Angenent steekt zijn vinger op, en zegt: "Intelligent". "Keurig" zegt de juf, en ze schrijft het woord op het bord. "En weet jij ook nog wat dat woord betekent, vraagt de juf aan Henk Angenent. "Jawel juf, dan ben je slim en knap" De juffrouw is zeer tevreden. "Wie weet er nog een", vraagt ze. Eric Hulsebosch steekt zijn vinger op, en roept: "Kritisch". De juffrouw is weer zeer tevreden, en wederom schrijft ze het woord op het bord. "En Eric, weet je ook nog wat dit woordje betekent." "Tuurlijk juf", antwoorde Eric Hulsebosch, "da binne die dinge woar oe mie schrieft op de bord"
 14. edbe

  het verschil

  Weet je het verschil tussen een slechte golfer en een slechte parachutist? Een slechte golfer doet: SNOK! "Shit."Een slechte parachutist doet: "Shit." SNOK!
 15. edbe

  de lilliputters

  Twee vriendinnen hebben gelezen dat lilliputters de beste minnaars zijn. Ze besluiten de proef op de som te nemen. Ze doffen zich op en gaan de kroegen af. Op een bepaald moment zien ze in een cafe twee lilliputters op een fruitautomaat spelen. Ze gaan er bij staan en beginnen te sjansen. Het lukt de vriendinnen om de lilliputters mee te krijgen naar een hotel. Er worden twee kamers gehuurd. De ene vriendin duikt met de lilliputter in bed. En het is: erop, erin, eruit, eraf, en boem, slapen. Dat valt de vrouw zwaar tegen. Even later besluit zij aan de deur bij haar vriendin te gaan luisteren. Daar hoort zij: "Een twee drie hop, een twee drie hop..." Zo, die zal het wel naar haar zin hebben, denkt de vrouw. Twee uur later gaat ze nog eens aan de deur luisteren. En weer hoort ze: "Een twee drie hop, een twee drie hop..." Verdomme, denkt de vrouw, ik heb dus duidelijk de verkeerde lilliputter gekozen. De volgende ochtend zitten de vriendinnen aan het ontbijt. De ene vrouw vertelt van haar teleurstelling: "Het was erop, erin, eruit, eraf, en boem, slapen. Maar jij hebt het behoorlijk naar je zin gehad he?" "Hoezo?" vraagt de vriendin. "Nou, ik ben aan je deur gaan luisteren, en ik hoorde steeds: een twee drie hop, een twee drie hop..." "Nou meid," zegt de ander, "daar was ook niet veel an hoor. Hij kon gewoon het bed niet inkomen!"
×