Ga naar inhoud

Piet

Administrators
 • Aantal items

  1368
 • Berichten in chatbox

  1002
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  29

Piet won de laatste dag op 19 januari

Piet had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community Reputatie

106 Populair

4 Volgers

Over Piet

 • Titel
  Admin/Moderator

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  Array

Recente bezoekers van dit profiel

2305 profielweergaven
 1. Eng gebeuren...... dat wordt niet geaccepteerd vermoed ik.
 2. Misschien als het zwaar water is maar dat schijnt weer licht te geven.
 3. Voorstellen is goed gelukt! Laten we Daar verder gaan met het vervolg
 4. Lekker weertje. ´s nachts een beetje vorst en over dag een
 5. Als reactie op de topic titel zeg ik ja! De kabel moet open. Er zijn nog regio´s genoeg waar er alleen gekozen kan worden tussen de kabel of adsl / vdsl. Met het open stellen van de kabel gaat in ieder geval de prijs ´n stuk naar beneden.
 6. Hey hofnar, leuk dat je je voorstelt. Er is wel het een en ander verandert idd sinds de Philips en pace boxjes. Als je echt weer wat te hobby-en wilt hebben zou ik een Linux boxje overwegen. Maar je leest je maar eens in en als je vragen hebt dan horen we het graag. Ook als er iets niet duidelijk is wat het forum betreft. Altijd goed!
 7. Wat een gezever. Dat wil de NPO helemaal niet maar ze moeten. Opgelegd door de politiek, er wordt Netflix verplicht content uit de lage landen te leveren. NPO wil daar een graantje van mee pikken want het levert geld op. Maar als ze die zak geld zo kregen uit Den Haag dan stak de NPO de middel vinger omhoog.
 8. Wat een zooitje. Nog meer versnippering van content. Ze denken toch niet dat ik voor inmiddels 5 diensten 10 euro (gemiddeld) per maand ga betalen per dienst. Dat is 50 euro per maand voor ´n filmpje. Het zou me niet verbazen als illegale download weer toe gaat nemen.
 9. Echt een topper is Hans. Of de TotaalTV ons als hobbyisten een dienst bewijst met dit schrijven is voor mij een NEE.
 10. Hartelijk gefeliciteerd NSR Maak er een mooie dag van VIP-er samen met je gezin!
 11. Confronteren is het enige dat helpt. Lekker op de blaren zitten dan.
 12. Die laatste zin is weer fucked-up. Alleen de oudere modellen met Broadcom chipset zijn gevoelig voor ¨Cabel Haunt¨. De rest is veilig....... Maar de nieuwere, met Puma chipset, moeten daarop nog onderzocht worden.
 13. Ik wil graag zon en vorst tokoroko. Kan je effe toveren. Thx.
 14. Verzekeraars, banken en overheden vinden kleine lettertjes wel leuk. Iedere keer als je denkt, het kan niet gekker, komt er weer een nieuwe vervelende verrassing uit de hoge hoed. Maar iemand die een auto heeft van ´n ton kan ook wel een advocaat betalen lijkt me.
×