Ga naar inhoud

Piet

Administrators
 • Aantal items

  1637
 • Berichten in chatbox

  1498
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  48

Piet won de laatste dag op 23 mei

Piet had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community Reputatie

142 Populair

3 Volgers

Over Piet

 • Titel
  Admin/Moderator

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  Array

Recente bezoekers van dit profiel

3284 profielweergaven
 1. Hey vrije fries, Je bent van harte welkom! Wat jammer dat satellietforum gestopt is. Wij zijn dat niet van plan en we zouden het top vinden als je transpondernieuws post. Als je vragen hebt laat het weten hé. Piet.
 2. Hallo Rini, spijtig dat je stopt. Dankbaar voor je werk! Jammer, maar voor jou ook weer een nieuwe stap en dan is het goed. We wensen jullie nog vele gezonde en gelukkige jaren in jullie nieuwe woning. Hopelijk blijf je wel een bezoeker van Satellietsupport.nl Het allerbeste! Groet, Piet.
 3. Wat n drama overal. De doelen die de rellers voor ogen hebben zijn me niet duidelijk. Maar dit is niet de goede manier.....
 4. En geloofde gij da. Hij rijdt in één race meer vervuiling de lucht in dan ik in een heel jaar. Oh oh wat bekommert hij zich om het milieu. GELD, draait het om en dat is geen probleem. Maar stop met dom lullen.
 5. Dat zijn goede plaatjes. Afschaffen die "sport".
 6. En nu nog de daadwerkelijke verzendkosten verwerken. Dat kan door apart te berekenen of in de productprijs. Niet om de consument te tillen maar om een gelijk speelveld te creëren.
 7. Het heeft ook te maken met versnippering van de content. Hoeveel abonnementen moet men nu nemen om gewoon alles te kunnen bekijken? Netflix, Videoland, Disney+, en nog enkele. Onbetaalbaar dus. Dan zoeken mensen naar een goedkoper alternatief...... Volgens mij is het ook voornamelijk de jongere generatie die niet meer lineair kijkt.
×