Ga naar inhoud

Piet

Administrators
 • Aantal items

  1569
 • Berichten in chatbox

  1283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  48

Alles dat geplaatst werd door Piet

 1. Let wel....... een TEAM van mensen heeft 1,5 jaar gewerkt en dat heeft er uiteindelijk toe geleidt dat die klootzak 3 jaar de gevangenis straf krijgt (na 2 jaar mag hij gaan). De verhouding is compleet zoek. Overheid inspanning versus opgeleverde straf. Uiteraard geldt dat alleen als de dader schuldig bevonden wordt.
 2. Het lijkt wel een soap (VI) in een soap (BLM). Dit seizoen geen uitzending meer van VI vanwege ruzies. En zoals bekend bij soaps die hebben een cliffhanger aan het einde van het seizoen. Kunnen we de hele zomer ons afvragen "hoe loopt dit af?".
 3. Dat wordt puffen en goed
 4. Zat er dik in natuurlijk. Je neemt een abbo af om voetbal te kijken en ze spelen niet. Waarom dan betalen?
 5. Duidelijk taal! Chantage praktijken van de adverteerders gaan (voorlopig) niet werken.
 6. Piet

  De reden ......

  Klopt wel idd. Maar je moet er ook tijd en geld voor hebben en gepensioneerde hebben beide (in de meeste gevallen).
 7. Piet

  vakantie

  Oei, hoe moet dat dan met de Kerst 2020?
 8. Piet

  vakantie

  Aan de ene kant een kerstbomen buurman en de andere kant een knappe buurvrouw...... Wa ne bofkont bende gij Angilo
 9. Met een beetje hulp kun je die dingen zelf maken en te programmeren. Is nog leuk ook en de via een webinterface zijn allerlei metingen 24 uur per dag te bekijken. Ook terugkijken wat er verbruikt is per dag / per week / per maand is zichtbaar. Maar een abonnement afsluiten kan ook natuurlijk.
 10. Wat een ellende toch overal....
 11. Het lijkt wel een artikel uit de prive / weekend / hart van nederland / sbs boulevard...
 12. Dus er is geen veilige marge omdat er op de grens van de limiet wordt gewerkt. Daarbij, ze zenden uit met 4g frequenties in het 5g gebied........ ik begrijp het niet. En waarom pas een onderzoek na het in gebruik nemen? Warrig artikel, misschien iemand die het kan verduidelijken?
 13. Ziggo moet poot stijf houden en andere providers ook. Dan is het zo afgelopen met die amerikaanse chantage. En de nos staat vlgs. mij in haar recht, 34 speelronden maar diegene die niet gespeeld zijn hoeven dan niet betaald te worden.
 14. Je laten chanteren is altijd een slechte keuze. Wat dat betreft hoop ik dat CD (M7) de poot stijf houdt. Als alle providers zo te werk gaan komt Discovery op hangende pootjes terug ipv andersom.
 15. 5 Euro voor een pakket binnen 10 kilometer is in het slechtste geval 5 Euro / 20km = 25 cent per kilometer. 7,50 Euro voor maximale afstand 20km = 7,50 Euro / 40km = 18,8 cent per kilometer. 10 Euro voor max. afstand 30km = 10km / 60km = 17 cent per kilometer. Dat dekt de kosten van mijn auto niet laat staan dat er wat verdiend wordt. En om die afstanden nou op de fiets te gaan doen word je ook niet rijk van.
 16. Ik wil niet betalen voor wat voor sport ook in mijn tv abonnement. Geen voetbal, wielrennen, F1 of wat voor sport dan ook. Laat ze maar een pakket ontwikkelen waar op geabonneerd kan worden door de liefhebbers.
 17. Het aantal doden is niet 1,4 miljoen. 80-90 duizend is het werkelijke aantal overledenen. 1,4 miljoen zal wel het aantal besmettingen zijn... Daarnaast zijn veel nieuwsberichten suggestief als het over de usa gaat. Ze staan steeds boven aan op de coronalijsten. Boven de uk, de, fr, sp, it, etc. Maar kijk eens naar het inwonertal dan komt europa het slechtste vanaf. Berichten uit andere werelddelen zijn niet serieus te nemen.
 18. Monopolie hebben op redelijk internet en dan verplichten klanten te laten dokken voor iets wat ze niet willen. Daarmee omschrijf ik de meeste klanten per provider. Alternatief....... dat is er niet bij een monopolie. Schandalig.
 19. Als ziggo gaat investeren verhogen ze de prijzen om dat te realiseren. Als de investering klaar is verhogen ze de prijzen omdat ze een investering hebben gedaan. Vreemde manier van zaken doen maar met een monopolie komen ze er mee weg. Als ik zelf bij een bakker een brood wil kopen en de bakker vraagt voor zijn brood 3 euro plus 50 cent omdat hij zijn zaak gaat verbouwen lach ik hem uit. 3,50 vragen als het klaar is kan ik nog snappen.
 20. "Ziggo en Canal Digitaal zijn eisen contentaanbieders beu" Weet je wie dat ook beu is? En weet je wie ook Ziggo en Canal Digitaal beu is? Juist ja, die ene!
×