Ga naar inhoud

Piet

Administrators
 • Aantal items

  1289
 • Berichten in chatbox

  928
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  21

Alles dat geplaatst werd door Piet

 1. Zalig kerstfeest en een gelukkig en gezond 2020 aan allen toegewenst!
 2. Piet

  Greta

  Greta is een heldin!
 3. Kennis is macht. En Google is wel erg goed in het verzamelen van kennis. ........
 4. Best een tijdje gehad hier maar sinds een paar weken opgezegd. Ik heb een optelsom gemaakt wat ik uitgeef aan multimedia abonnementen (Ziggo, CD, Netflix, Videoland, Spotify, ...). Waarschijnlijk vergeet ik er nog wat....... maar het loopt in de papieren. Hobby mag geld kosten maar het wordt te gek. De techniek, de schotel, m´n boxjes, etc. vind ik leuk maar echt tv kijken doe ik weinig.
 5. Ik lees dat Hans al een tijdje ziek is. Heel veel beterschap Hans en ik hoop dat het allemaal goed mag komen.
 6. Dat is / wordt concurrentie per regio. Daar waar kabel en glasvezel ligt is er een andere prijsstelling dan inden kabel en koper er ligt. Daar ben je lekker mee als je in een koper straatje woont. Geen concurrentie, lagere snelheid maar een hogere prijs.
 7. Tuurlijk wel...... de ene zender verdwijnt en wordt gemist en de andere zender verschijnt waar niemand op zit te wachten. Geld kwestie
 8. 1,1 miljoen mensen die een iptv illegaal afnemen??? Hoe komen ze aan die cijfers? Diegene die het afneemt gaat dat echt niet roeptoeteren.
 9. Disney+ viert kerstmis met filmklassiekers Voor velen is kerstmis de mooiste tijd van het jaar. In Nederland niet altijd met sneeuw en bevroren vijvers maar altijd met bekende kerstfilms. Jarco Kriek 1 december 2019 comments 5 Delen1 Disney+ viert dit jaar voor het eerst in Nederland als streamngdienst kerstmis. Waar concurrent Netflix vooral gloednieuwe kerstfilms aan het aanbod heeft toegevoegd, bewandelt Disney+ een weg vol klassieke kersttitels. Home Alone Nadat Disney eerder liet doorschemeren Home Alone met een film of serie nieuw leven in te willen blazen, heeft het bedrijf nu de eerste drie films van de Home Alone-reeks aan het contentaanbod van Disney+ toegevoegd. In de eerste twee films – Home Alone en Home Alone 2: Lost in New York - speelt het personage Kevin McCallister de hoofdrol. Daarnaast is via de streamingdienst ook Home Alone 3 te bekijken. Disney+ maakt door het toevoegen van deze titels voor velen ook dit jaar weer compleet. Bron: TotaalTV
 10. En wat moet je dan doen als EX klant bij Netflix mocht het jouw dan toch overkomen dat criminelen, onbevoegd, je account weer activeren? Storneren is een optie maar draait gegarandeerd uit op incasso´s. Inloggen op Netflix lukt niet meer omdat je paswoord gewijzigd is. Hoe Netflix dan wel te bereiken en hoe Netflix aan te tonen dat je dat niet zelf gedaan hebt? Ze zijn niet aangesloten bij een geschillen commissie MAAR je kan ze wel bellen, live chatten, schrijven en EMAILEN! https://help.netflix.com/nl/contactus Netflix International B.V. Stadhouderskade 55 1072 AB Amsterdam KvK: 62266519 Btw: NL853746333B01 Aandelenkapitaal: 12.500 euro E-mailadres: nl@netflix.com
 11. Je laat ze allemaal de @$&@#$! krijgen. Of sluit één dienst af voor een bepaalde periode en zegt die op voordat je naar de volgende gaat. Zo heb je binnen een jaar toch alles gezien voor maar 1/3 van het geld.
 12. Hartelijk gefeliciteerd dreka Maal er een leuke dag van samen je geliefden. Proost
 13. Stamp, slavink en appelmoes
 14. 1,1 miljoen Nederlanders hebben een illegaal iptv abonnement gekocht in 2018? Daar geloof ik geen zak van.
 15. Piet

  maandag

  En zag het er na jou toverkunsten zo uit als bovenstaande plaatje?
 16. Piet

  maandag

  Ja ja tokoroko.... dit heb je niet zelf gemaakt en ook niet zo gegeten. www....smits-traiteur.nl/images/stories/virtuemart/product/balsate.jpg
 17. Mogen blijven aanbieden............. Bepaald de overheid nu ook al wat een particulier bedrijf aanbiedt op zijn eigen kabel?
 18. sabine zon GIF by vrt

  1. dreka

   dreka

   Met zo'n weer vrouw , is er altijd de zon .

 19. Verkoop praatje van Shell....... Als er nou 1 keer Total, Esso, etc. in had gestaan dan allee...........
 20. Hartelijk gefeliciteerd Rudi Maak er een mooie dag van.
 21. Het wordt onbetaalbaar om alle content te zien. Wat hebben we inmiddels........ Netflix, Videoland, Disney, HBO Max, ........... Gemiddeld 10 euro in de maand si voor die 4 dus al + 40 euro.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...