Ga naar inhoud

mebo870

Leden
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

mebo870 won de laatste dag op 17 april

mebo870 had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

12 Neutraal

Over mebo870

 • Titel
  lid
 • Verjaardag 23-03-1959

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  Array

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Array
 1. mebo870

  spaghetti

  Op een avond vertelde de vrouw hem dat ze zwanger was. Omdat hij zijn huwelijk en zijn reputatie niet wilde verpesten, betaalde hij haar zodat ze naar Italië kon gaan om heimelijk het kind ter wereld te brengen. Als ze in Italië zou blijven om het kind op te voeden, zou hij het kind financieel ondersteunen tot het 18 jaar oud was. Ze stemde ermee in en vroeg hoe ze hem moest laten weten wanneer het kind geboren was. Om het discreet te houden, vroeg hij haar om enkel een kaartje te sturen met daarop slechts het woord "spaghetti". Dan zou hij ervoor zorgen, dat de betalingen geregeld werden. Negen maanden later haalt zijn vrouw de post uit de brievenbus. "Schat", zei ze, "Je hebt wel een heel vreemd kaartje uit Italië ontvangen". "Geef maar hier", antwoordde hij. Zijn vrouw gaf hem het kaartje en keek toe terwijl haar man het kaartje las, bleek werd en flauw viel. Ze pakte de kaart en las: 5x "Spaghetti, drie met balletjes en twee zonder. Stuur extra saus".
 2. Het is in België niet anders, ook duur parkeren. Ik weet niet hoe het in Nederland gaat, maar hier moet je als bewoner van een straat waar betalend parkeren geldt een bewonerskaart aanvragen en kopen (gratis is in België voor vreemdelingen). Om te beginnen is het aantal beperkt en als er dan bijvoorbeeld 250 inwoners zijn met een bewonerskaart, zijn er hooguit 20 parkeerplaatsen voorzien of beschikbaar, de rest kan elders gaan parkeren en daar telt die bewonerskaart natuurlijk weer niet, dus weer kassa gerinkel en vaak nog parkeerboetes bovenop. Nu hebben ze weer iets nieuws uitgevonden, de LEZ zone. Om de luchtkwaliteit te verbeteren, zijn de Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever een lage-emissiezone (LEZ) ingevoerd. Sinds 1 februari 2017 mogen de meest vervuilende voertuigen de stad niet meer inrijden, om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dat Antwerpen een wereldhaven is met zware industrie, daarbij ook nog eens een knooppunt is van verschillenden autosnelwegen, daar wordt niet over gesproken. Enfin, als je een LEZ dagpas (20 €) koopt knijpen ze een oogje dicht, dan is de wagen plots niet meer vervuilend. Andere steden konden natuurlijk niet achterblijven, na Antwerpen zal ook Gent het invoeren met een LEZ dagpas van maar liefst 35 €, Mechelen zal ook volgen. Eens de stadskern binnen goed opletten voor de Flitsbrigade, want het is vrijwel overal zone 30Km/h, en dan op zoek zoek naar een betalend plaatsje. Zo wordt winkelen in de steden wel erg duur, dat is inderdaad niet normaal meer. Dan zijn we er nog niet, een dikke kans dat na de verkiezingen in Mei, het rekeningrijden doorgedrukt zal worden. Ik hou mijn hart vast, dat zou mij +/- 1500 € extra kosten per jaar. En dan moet je onze wegen zien en voelen.
 3. Mmja alhoewel de interesse wat aan het wegebben is, probeer ik toch bij te blijven, want de techniek staat niet stil, zoals FBC tuners DVB_S2X tuners, Unicable 2, Wideband lnb, Sat > IP lnb Wat een verschil met 2005 toen satelliet bij mij zijn intrede deed. Ooit begonnen met een paar 2dehands ontvangertjes, de tijd van de keys en de cams. Ik heb een tijdje gewerkt bij de Belgische importeur van Dreambox en toen de overgestapt gemaakt naar een Dreambox 7020. Nadien volgde een DM800 en DM 8000, daarna langzaam met VU plus in aanraking gekomen, de laatste aanwinst is dan ook de VU plus ultimo 4K. Buiten hangt een T90, die gaat van 5 west tot 28.5 oost. Ik heb behoorlijk wat inzicht in schotels, diseqcs en instellingen op de box. Mijn stokpaardje is de schotel met motor...2 keer niks maar sommigen hebben daar echt moeite mee om af te regelen.
×