Ga naar inhoud

angilo

Leden
 • Aantal items

  282
 • Berichten in chatbox

  2376
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

angilo won de laatste dag op 28 juni

angilo had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

54 Goed

3 Volgers

Over angilo

 • Titel
  Ouwe rot
 • Verjaardag 10-05-1953

Apparatuur

 • Welke ontvanger heeft u?
  Array

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Array

Recente bezoekers van dit profiel

1394 profielweergaven
 1. Er komt een man in het ziekenhuis en zegt ik heb 3 ballen tegen de zuster ik zal even voelen zegt de zuster ik voel er maar twee en geen 3 even een andere zuster roepen die voelt en zegt ook u hebt er maar 2 en geen drie ik zal de hooft zuster is roepen en die voelt eens aan de balzak en zegt na 5 minuten u hebt er maar 2 en geen 3 in de balzak oké zegt de man bedankt en gaat weer naar huis hij loopt naar de bushalte en kijkt om zich heen en ziet een bekende die zegt ben je in het ziekenhuis geweest ja zegt de man het was niet zo erg maar ik moest toch wachten op de bus en dacht ik laat me eens lekker in de balzak knijpen .
 2. 3 boeren treffen zich na een paar biertjes zegt de eerste boer mijn kippen legen eieren en die leggen ze in de dozen en klaar, zegt de 2 de boer mijn koeien melken zich zelf , zegt de 3 de boer ik heb een varken thuis die doet het huishouden en ben er ook nog mee getrouwd .
 3. Die L.Hamilton heeft de beste auto geen wonder dat hij zo goed is, geef Max maar eens die Mercedes kijken of hij dan nog zo goed is nu is het geen vergelijk tussen de Reus Mercedes en kleinduimpje Red bull .
 4. Johan Gefeliciteerd met je 74 ste Verjaardag maak er een mooie dag van
 5. Als ze is iets minder gingen Sponseren dan was het een stuk beter
 6. Ed zoek de naam maar eens op YouTube
 7. Ja Dré klopt ik heb ze gezien in duitsland 2018 echt super een aanrader . The Moody Blues zijn ook super
 8. angilo

  De Boerderij

  De boer ging iedere zaterdag avond naar de kroeg en dan ging de boerin een tukkie doen met de benen wijt als de boer terug kwam dan zag hij de boerin slapen met de benen wijt en dan zij hij boerin doe u benen bij mekaar straks valt u baarmoeder er nog uit o zij de boerin je bent gek boer , op een zaterdag avond ging de boer weer weg hij dacht ik zal ze eens te pakken nemen hij had die dag een varken geslacht en haalde de lever uit de schuur en legde deze bij de slapende boerin tussen haar benen op de grond om 01.00 kwam de boer terug hij maakte de deur open en za de boerin met een vuurrode kop zitten hij zij wat is er aan de hand de boerin zij ik werd wakker en mijn baarmoeder was eruit gevallen heb deze weer terug erin geduwd .
 9. Jeff Lynne’s ELO Announces 2019 North American Summer Tour TICKETS AVAILABLE TO GENERAL PUBLIC STARTING OCTOBER 29
 10. Een vrouw ziet het niet meer zitten en schrijft een brief aan God lieve God ik heb schulden en ik ben bang dat ik mijn huis uit moet kunt u mijn geen 2000 geven God ,Ze stuurt de brief op bij de Post.nl hebben ze de brief gezien en de chef kijk naar de brief en maakt hem open en leest de brief hij roep al het personeel bij elkaar ze hebben 1800 bij elkaar gekregen en sturen de brief terug naar de vrouw de vrouw is dolblij maar 2 weken later stuurt ze weer een brief aan God wederom ziet de chef de brief en maakt hem open , Lieve God bedankt voor het geld maar als u de volgende keer weer geld opstuurt doe het dan niet met post.nl want die hebben er 200,00 euro uit gestolen .
 11. Een man loopt langs een klooster hij ziet een bordje staan sex 50,00 hij denkt dat is goedkoop en belt aan bij het klooster moeder overste doet open en zegt wat zal het zijn, de man zegt graag sex voor 50,00 euro kom maar naar binnen dan wijs ik u de weg ze lopen door verschillende gangen en deuren dan zegt moeder overste loop maar door die deur daar en dan zie je het van zelf , de man loopt naar de deur doet deze open en loopt naar buiten kijkt om zich heen maar ziet niks hij draait zich om er staat op de deur u bent genaaid door moeder overste .
 12. angilo

  Angilo Happy Birthday

  Ja hoor Dré een geweldige dag
×