Ga naar inhoud

ZDF tijdelijk op zwart in Nederland op maandag 12 juni 2023 van 17:35 – 20:15


de vrije fries

Aanbevolen Berichten

Op maandag 12 juni 2023 wordt er in het Weserstadion in Bremen een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Duitsland en de Oekraïne gespeeld. Duitsland speelt symbolisch zijn duizendste interland tegen Oekraïne in het kader van: “Signaal voor vrede en begrip”.

Deze wedstrijd wordt live uitgezonden door de Duitse zender ZDF.

Nu hebben alle Nederlandse providers die deze zender doorgeven van de ZDF en de Buma-Stemra het bericht gekregen de doorgifte van deze wedstrijd te blokkeren. Volgens de uitzendrechten die de ZDF heeft mag deze wedstrijd niet in Nederland doorgeven worden.

Mocht u in het bezit zijn van een satellietschotel kunt u de wedstrijd via dat signaal wel gewoon in Nederland  bekijken.

zdf-op-zwart-1080x675.png

bron: https://www.skv.nl/zdf-op-zwart-in-nederland/?utm_source=feedly&utm_medium=rss&utm_campaign=zdf-op-zwart-in-nederland

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.