Ga naar inhoud

Disney XD 24/7 stopt in Nederland


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Disney XD. 24/7 stopt in Nederland

Online kijken onder jongeren wint aan populariteit. En dit zorgt ervoor dat in korte tijd een tweede zender die zich op deze doelgroep richt stopt met traditionele lineaire uitzendingen.
 
Disney XD 24/7 stopt in Nederland

Disney stopt namelijk in Nederland met het zelfstandige 24-uurs kanaal Disney XD. De zender was bij enkele Nederlandse aanbieders – waaronder Ziggo en KPN – in aanvullende tv-abonnementen beschikbaar. Disney XD. verdwijnt echter niet geheel uit Nederland. De kinderzender blijft 14 uur per dag op een kanaalslot zichtbaar dat met tv-zender Veronica van Talpa TV wordt gedeeld. Het deelkanaal Disney XD/Veronica is bij alle Nederlandse aanbieders in het basispakket opgenomen. Disney XD. 24/7 stopt op 31 juli de uitzending.

 

Comedy Central

Viacom trok op 1 juni de stekker uit het themakanaal Comedy Central Family. Het voegde dit kanaal samen met Comedy Central Extra. Door het stoppen van Comedy Central Family en Disney XD. 24/7 zijn bij meerdere aanbieders twee kanaalsloten vrij gekomen. Wat aanbieders met deze bandbreedte gaan doen, is op dit moment nog niet bekend. Aanbieders kunnen overigens zelf niets doen aan het verschralen van het aanbod van aanvullende tv-pakketten. Zowel Disney als Viacom hebben zelf de beslissing genomen om met de zenders te stoppen.

bron:TotaalTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooi dan komt er bandbreedte bij voor nog een kook zender :lolslaan:

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.