Ga naar inhoud

Verstappen: "Allemaal niet zo dramatisch als mensen zeggen


dreka

Aanbevolen Berichten

Verstappen: "Allemaal niet zo dramatisch als mensen zeggen

321214.jpg

Max Verstappen heeft schoon genoeg van alle vragen die gaan over de incidenten waarbij hij dit jaar betrokken is geweest. "Ik denk dat ik als er nog een paar krijg, ik iemand een kopstoot ga geven", zei de Red Bull-coureur in Montreal.

Nadat de 20-jarige Nederlander tijdens de officiële persconferentie voor de Grand Prix van Canada al een paar keer een vraag had gekregen over zijn incidenten, was hij er klaar mee. "Zoals ik aan het begin al zei; ik begin erg moe te worden van deze vragen", reageerde Verstappen, nadat hij had gezegd 'geen idee' te hebben waarom hij dit jaar bij meer incidenten betrokken is dan voorgaande jaren. "Ik denk dat als ik er nog een paar krijg, ik iemand een kopstoot ga geven."

Verstappen vindt alle ophef overdreven en herhaalde nog maar eens niets te zullen veranderen aan zijn manier van rijden. "Ik zal dat nooit doen, want het heeft me gebracht waar ik nu ben", zei de Limburger over het feit dat de teamleiding na de race in Monaco had opgemerkt dat hij zijn aanpak moet wijzigen. "Na een race is niet het juiste moment om het hierover te hebben. En ik luister toch niet naar dat soort opmerkingen. Ik doe gewoon mijn eigen ding. Natuurlijk, het is dit seizoen nog niet zo goed gegaan en ook niet zoals ik het zelf graag had gezien. Ja, er waren een paar fouten, en dan met name Monaco en China. Maar het heeft geen zin om daar maar over te blijven praten. Ik word er ontzettend moe van. Het lijkt ook wel alsof er geen betere vragen zijn om te stellen. Men blijft maar vragen naar wat er het voorgaande weekend is gebeurd. Ik concentreer me liever op wat voor me ligt en ben vol vertrouwen dat ik het tij kan keren. De snelheid is er. Ik ben elk weekend snel. Het was een veel groter probleem geweest als ik erg langzaam was, want dat heb je een kritiek probleem."

Volgens Verstappen is het ook niet zo dat hij dit jaar meer crashes heeft dan vorige seizoenen. "Dat denk ik niet. Er waren er twee die echt mijn fout waren. Maar ik had er in 2016 bijvoorbeeld drie in één weekend, in Monaco", aldus Verstappen. "Het is allemaal niet zo dramatisch als mensen zeggen. Ja, ik heb niet de punten gescoord die ik had kunnen scoren, maar dat is niet alleen mijn fout geweest. Ja, het had beter kunnen gaan, maar iedereen maakt er zo'n drama van."

Het antwoord op de vraag of hij dit weekend in Canada meer gebrand is op een overwinning dan eerst, laat zich raden: "Ik wil elke Grand Prix winnen. Dat is nu niet anders dan voorheen."

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/365034/verstappen-allemaal-niet-zo-dramatisch-als-mensen-zeggen/
Link naar reactie
Delen op andere sites

6 minuten geleden, schreef dreka:

ik iemand een kopstoot ga geven

Lol, is die weer weken lang negatief in het  nieuws.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hopelijk komt er weer een mooi weekend voor hem en voor ons aan, dan kan ie het weer laten zien, voor ons is het niet saai , en gebeurt altijd wel wat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.