Ga naar inhoud

Codemasters voegt klassiekers Brawn en Williams toe aan F1 2018


dreka

Aanbevolen Berichten

Codemasters voegt klassiekers Brawn en Williams toe aan F1 2018

Codemasters voegt klassiekers Brawn en Williams toe aan F1 2018

18 juni 2018 – De eerste en enige wagen ooit van Brawn GP zal worden toegevoegd aan het ensemble klassieke wagens in de nieuwe Formule 1-game F1 2018.

De Brawn GP BGP 001 werd maandag, samen met de Williams-BMW F25 uit 2003, aangekondigd voor F1 2018 als onderdeel van de Headline Edition. Je kunt met deze iconische wagens racen als je die versie pre-ordered of je kunt ze later toevoegen tegen extra betaling.

Sinds de 2017-editie van de game zijn klassieke F1-wagens weer beschikbaar. De auto's die in de vorige versie zaten - waaronder de 1988 McLaren MP4/4 en de 2010 Red Bull RB6 - zullen ook in de nieuwe game weer te besturen zijn.

De Brawn GP werd toegevoegd nadat veel fans zich hadden beklaagd over het ontbreken van de wagen in de 2017-versie. "De Brawn is zonder twijfel de meest aangevraagde wagen door onze gepassioneerde F1-community, dus die wilden we graag toevoegen", vertelde Codemasters' F1 franchise directeur Paul Jeal. "Die wagen won zowel het kampioenschap bij de coureurs als bij de constructeurs in zijn enige seizoen, wat de Brawn direct tot een icoon maakte. Daarnaast is het ook een schitterende auto."

Ook de Williams van 2003 heeft een plekje verdiend, zo legde Jeal uit. "Dat is ook een fantastische auto, die alleen maar beter werd gedurende het seizoen. Juan Pablo Montoya pakte acht podia op een rij, dus ik weet zeker dat de fans graag met die auto zullen rijden."

 

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/365319/codemasters-voegt-klassiekers-brawn-en-williams-toe-aan-f1-2018/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.