Ga naar inhoud

'McLaren biedt enorm bedrag voor Daniel Ricciardo'


dreka

Aanbevolen Berichten

1529566025208__ony969012.jpg

LATimages.com

'McLaren biedt enorm bedrag voor Daniel Ricciardo'

Vandaag, 09:27 , door Joas van Wingerden

Het zogenoemde 'Silly Season' is nog lang niet voorbij! Nog altijd zijn er contracten die na dit seizoen aflopen en één daarvan is in het bezit van Daniel Ricciardo. Red Bull Racing wil graag met hem door, maar volgens Dr. Helmut Marko aast McLaren ook op hem.

 

Daniel Ricciardo lijkt zich in een lastig pakket te bevinden. De Australiër wil een auto waarmee hij voor de titel kan gaan en het is nog maar de vraag of hij dat bij Red Bull Racing zal hebben volgend jaar. Bij Mercedes lijkt men echter niet geïnteresseerd in een coureur van buiten hun eigen talentengroep en bij Ferrari lijkt het nog altijd niet uitgesloten dat Kimi Räikkönen nog een jaar bijtekent. Als Ricciardo inderdaad de overstap naar één van de twee rivalen niet kan maken, dan kan hij waarschijnlijk maar het best bij Red Bull Racing blijven.

Daar denkt McLaren echter anders over, want zij hopen Ricciardo met een flinke som geld naar binnen te halen. Naar verluidt ligt het laatste aanbod op 20 miljoen dollar per jaar. Dr. Helmut Marko laat zich er tegenover Sports Bild over uit: "Onze Daniel Ricciardo is de koning van de markt. McLaren komt elke week met een hoger bod." Nou zal een hoger jaarsalaris niet snel de doorslag geven voor Ricciardo, aangezien hij vooral voor de titel wil gaan. Bij McLaren is dat voorlopig nog wat onwaarschijnlijk, dus zou het opmerkelijk zijn als hij er op ingaat. Als hij inderdaad gewoon bij Red Bull Racing bijtekent, zal zijn salariseis daar ongetwijfeld wel flink opgeschroefd worden. 

Bron https://www.gpfans.com/nl/

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.