Ga naar inhoud

Daniel Ricciardo: ‘We hebben zondag regen nodig


dreka

Aanbevolen Berichten

Daniel Ricciardo: ‘We hebben zondag regen nodig

AP-1W2GV7QY51W11_news.jpg

(c) Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo kwalificeerde zich als vijfde voor de Grand Prix van Frankrijk en moest bijna een seconde toegeven op de snelste tijd van Lewis Hamilton. De Australiër liet na de training voor de camera van Ziggo Sport weten dat hij niet tevreden was over de kwalificatie.

De regen tijdens de derde vrije training werkte ook niet in het voordeel van Ricciardo. “Het was een vrij hopeloze kwalificatie. Op de vrijdag reden we qua downforce met verschillende afstellingen. Max had minder en ik had meer. Voor vandaag kozen we ervoor om ook met minder downforce te rijden, maar helaas regende het tijdens de derde vrije training. We besloten voor de kwalificatie dan ook terug te gaan naar de afstelling van vrijdag. Ik kampte met ontzettend veel onderstuur, maar daar konden we niets meer aan veranderen. We hebben deze keuze gemaakt en helaas pakte het vandaag niet goed uit. Het was beter geweest om met minder downforce te rijden. ”

Voor de race is Ricciardo dan ook niet heel positief als het droog blijft. “We kunnen er morgen nog wat van maken als het gaat regenen, maar als het droog blijft gaat het een stuk lastig worden. We hebben dan echt een goede start nodig”, aldus de Red Bull-coureur.

Bron https://www.grandprixradio.nl/2018/06/23/daniel-ricciardo-we-hebben-morgen-regen-nodig/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.