Ga naar inhoud

Verstappen grapt: "Pakken ze Vettel nu ook zo hard aan?


dreka

Aanbevolen Berichten

Verstappen grapt: "Pakken ze Vettel nu ook zo hard aan?

321522.jpg

 Max Verstappen kreeg dit seizoen al veel kritiek te verduren op zijn naar verluidt 'te agressieve' rijstijl. De Nederlander liet meermaals weten zich te ergeren aan deze commentaren en komt hier na de fout van Sebastian Vettel in Frankrijk op een ludieke manier op terug.

"De volgende keer dat jullie Seb (Vettel, red.) zien, moeten jullie hem vragen om zijn rijstijl te veranderen want dit is echt onacceptabel", spreekt Verstappen het journaille gevat toe tijdens de persconferentie. "Deze dingen werden aan het begin van het seizoen ook steeds tegen mij gezegd, dus nu moeten ze hetzelfde bij Seb doen", refereert hij ludiek aan de vraag waarop Verstappen met het inmiddels befaamde 'kopstoot-antwoord' reageerde.

"En Seb moet dan natuurlijk helemaal niets anders gaan doen, maar gewoon blijven rijden en weer doorgaan", verklapt hij zijn ware mening over het incident. "We maken allemaal fouten en dat kan zelfs de beste over komen, dat was vandaag maar weer te zien. Het maakt me alleen kwaad dat ze hem niet zo hard zullen aanpakken als dat ze bij mij deden. Ze zeiden iedere keer tegen mij dat ik mijn aanpak moest veranderen. Nou ik heb niks veranderd en nu gaat het wel goed", haalt hij zijn gram in gesprek met Sky Sports.
'Ik weet wat ik moet doen'
Om misverstanden te voorkomen, verduidelijkt Verstappen wel meteen expliciet dat hij in essentie niet hoopt dat Vettel de komende weken hard wordt aangepakt door de pers. "Ik hoop dat ze hem in Oostenrijk niet steeds gaan vragen om zijn aanpak te veranderen. Dat is ook gewoon een domme vraag om te stellen. Je moet natuurlijk wel leren van de fouten, maar kunt niet ineens de hele aanpak veranderen. Finetunen kan wel, maar 'de hele stijl veranderen' is gewoon onzin."

Verstappen kan zijn drie recente podiumfinishes aanhalen om zijn gelijk te halen. Een redenering in de trant van: wie het laatst lacht, lacht het best. Maar dat acht hij niet eens nodig. "Uiteindelijk zullen zij nooit als laatste lachten, omdat ik weet wat ik moet doen. Maar het is gewoon irritant. Het gaat dan over domme opmerkingen op social media of van journalisten. Ik ga daar ook niet voorzichtig over doen, want zo zie ik het gewoon."

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/365487/verstappen-grapt-pakken-ze-vettel-nu-ook-zo-hard-aan/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.