Ga naar inhoud

Duizenden fans tot diep in de nacht vast rondom Paul Ricard


dreka

Aanbevolen Berichten

Duizenden fans tot diep in de nacht vast rondom Paul Ricard

ANP-57751524.jpg

Voor duizenden Formule 1-fans is de Grand Prix van Frankrijk uitgelopen op een deceptie. De toeschouwers stonden zondagavond tot diep in de nacht vast op de parkeerplaatsen en toegangswegen rondom Paul Ricard. Het hele weekend werden de fans geteisterd door verkeersproblemen.

In totaal bezochten 150.000 mensen het Grand Prix-weekend. Zondag was het de drukste dag met in totaal zo’n 65.000 toeschouwers. Al op donderdag, toen er nog geen F1-sessie was verreden, stond het verkeer al vast.

De organisatie beloofde beterschap door meer parkeerplaatsen beschikbaar te stellen en het verkeer om te leiden. Die maatregelen hebben nauwelijks geholpen, want ook op de overige dagen hadden de toeschouwers grote moeite om naar en van het circuit te komen.

Bron https://www.grandprixradio.nl/2018/06/25/duizenden-fans-tot-diep-in-de-nacht-vast-rondom-paul-ricard/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze hadden deze race ook in zandvoort moeten houden. :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.