Ga naar inhoud

VRT blijft via de ether uitzenden


vogelaar

Aanbevolen Berichten

VRT blijft via de ether uitzenden

De drie landelijke tv-zenders van de Vlaamse publieke omroep VRT blijven in Vlaanderen ook na 1 december via de ether te bekijken. De zenders worden onderdeel van het betaalaanbod van Antenne TV.
[UPDATE] VRT blijft via de ether uitzenden

Antenne TV is het gecodeerde zenderaanbod van TV Vlaanderen dat digitaal in de ether te ontvangen is. TV Vlaanderen biedt ook via de satelliet tv-pakketten aan waar de VRT-zenders Eén, Canvas en Ketnet in zijn opgenomen. Vlamingen die via de ether naar de VRT-zenders willen blijven kijken, moeten wel investeren in apparatuur. Daarnaast moet ook maandelijks tien euro voor het benodigde abonnement betaald worden. VRT zendt nu in DVB-T uit. Antenne TV gebruikt de nieuwere DVB-T2 techniek. Hiervoor is een nieuwe tv-decoder nodig. Ook moet worden geïnvesteerd in een smartcard en CI+ module. VRT bevestigt de doorgifte van de zenders via Antenne TV van TV Vlaanderen zelf op de eigen internetsite.

 

Satelliet

Natuurlijk kunnen de Vlaamse publieke zenders ook via netwerken van de belangrijkste Belgische aanbieders Telenet en Proximus bekeken worden. Wie aan ethertelevisie wil blijven vasthouden, kan op dit moment alleen bij TV Vlaanderen op satelliet terecht. Vanaf medio augustus gaat ook de nieuwe satelliettelevisie-aanbieder Joyne een op Vlaanderen gericht zenderpakket aanbieden.

Bron:TotaalTV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.