Ga naar inhoud

Haas schort investeringen op door onzekere F1-regels 2021


dreka

Aanbevolen Berichten

Haas schort investeringen op door onzekere F1-regels 2021

321961.jpg

Haas is voorzichtig met investeringen en verdere uitbreiding van het Formule 1-team. De Amerikaanse formatie weet dat het door investeringen weer een stap zal maken, maar is huiveriger dan voorheen vanwege de onzekere Formule 1-regelgeving vanaf 2021.

Haas zit met relatief bescheiden financiële middelen Renault op de hielen voor de vierde plaats bij de constructeurs. Teambaas Guenter Steiner weet dat hij met verdere investeringen de volgende stap kan zetten, maar houdt een slag om de arm. "Totdat we precies weten wat er vanaf 2021 met de reglementen gebeurt, zullen we enkel langzaam groeien", zegt Steiner in gesprek met Motorsport.com.
'Investeringen pas effect in 2020'
"Wij zullen zeker geen twintig à dertig miljoen investeren, of nog eens honderd man extra personeel aannemen. Dat zou ook niet verstandig zijn. We weten niet wat er over twee jaar gebeurt, het kan dus allemaal maar voor één jaar zijn. Investeringen die je nu doet, hebben in 2020 pas effect en dan kan een jaar later alles weer anders zijn" legt Steiner zijn voorzichtigheid uit. "We gaan gewoon op dezelfde voet verder en proberen aan te haken."

Haas verrast dit jaar vriend en vijand, vooral op circuits met veel snelle bochten. De Italiaanse teambaas had tijdens de winter echter al goede hoop op zo'n seizoen. "We hadden een goed gevoel tijdens de wintertests, al geldt dat voor iedereen. Je weet natuurlijk niet waar de concurrentie mee komt, dus het is altijd even afwachten waar je staat. Maar uiteindelijk ziet alles er veel beter uit dan tijdens de voorgaande jaren. We hebben minder punten dan dat we eigenlijk zouden moeten hebben, maar dat is grotendeels onze eigen schuld."

Met medewerking van Scott Mitchell, Ben Anderson en Scott Mitchell

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/366066/haas-schort-investeringen-op-door-onzekere-f1-regels-2021/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die jongens doen het wel goed voor een nieuw team. :f1:

 

 

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.