Ga naar inhoud

Stroll in verband gebracht met overstap naar Force India


dreka

Aanbevolen Berichten

Stroll in verband gebracht met overstap naar Force India

321970.jpg

 Lance Stroll wordt sterk in verband gebracht met een overgang naar Force India voor volgend seizoen. De Canadees heeft de grootst mogelijke moeite bij Williams en wil derhalve een meer competitieve plek in de koningsklasse voor 2019.

Bronnen suggereren dat de toekomst van Stroll bij Force India ligt en de coureur heeft zelf ook enige aanleiding gegeven om te denken dat zijn toekomst bij een ander team dan Williams ligt. Force India-teambaas Vijay Mallya liet zich eerder nog ontvallen graag Sergio Perez en Esteban Ocon, die de interesse van Renault heeft gewekt, te willen behouden. Maar de komst van Stroll kan het team uit Silverstone een enorme – en gewenste – financiële impuls geven.
'Voor eigen toekomst beste keuze maken'
Voorafgaand aan de Duitse Grand Prix op Hockenheim laat Stroll weten dat zijn toekomst nog onduidelijk is, maar hij liet eveneens doorschemeren dat een langer verblijf in Grove in sterke mate afhangt van hoe het team reageert op de huidige problemen. "Ik wil graag dat we verbeteren en dat we als team weer staan waar we willen zijn. Maar ik wil ook voor mijn eigen toekomst als coureur de beste keuze maken. We moeten naar verloop van tijd conclusies trekken en kijken wat het beste voor mijn toekomst is."

"Ik weet dus nog niet waar mijn toekomst ligt. Ik ben nu nog volledig gefocust op waar ik nu ben. We zien wel wat de toekomst brengt. Ik ga nu dan ook niet gedetailleerd in op deze geruchten." Stroll heeft naar eigen zeggen namelijk nog een grote uitdaging bij Williams voor de boeg. "Er is voor mij nog veel werk aan de winkel in de Formule 1. Ik heb als rookie een paar geweldige ervaringen beleefd, maar ook moeilijke tijden gehad. Al met al was het eerste jaar wel goed, maar we zijn dit jaar vooral geshockt door het huidige pakket en waar we momenteel staan."

Met medewerking van James Roberts en Jonathan Noble

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/366086/stroll-in-verband-gebracht-met-overstap-naar-force-india/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.