Ga naar inhoud

Ricciardo begint Grand Prix van Duitsland achteraan


dreka

Aanbevolen Berichten

Ricciardo begint Grand Prix van Duitsland achteraan

321980.jpg

 Daniel Ricciardo zal de Grand Prix van Duitsland vanaf de laatste startrij moeten aanvangen. De Red Bull F1-coureur heeft een aantal nieuwe motorcomponenten laten plaatsen.

De Australiër wist al langere tijd dat hij een motorwissel zou moeten ondergaan. In overleg is besloten om deze veranderingen door te voeren in Duitsland. Voorafgaand aan de eerste vrije training hebben zijn monteurs zijn derde MGU-K, een derde Energy Store en een derde versie van de elektronica gemonteerd. Dat resulteert in tien plus vijf plus vijf plaatsen gridstraf.

Het team heeft de V6, MGU-H en turbo nog niet gewisseld, maar ook met die componenten is een gridstraf bij een volgende wissel aanstaande. De verwachting is dat na de vrijdagtrainingen besloten wordt of ook deze componenten vernieuwd worden, aangezien dit op Hockenheim geen gevolgen heeft omdat hij toch al achteraan start. "We zullen na de sessies wel zien", zei teambaas Christian Horner tegen Motorsport.com. "Ik weet niet of de verbrandingsmotor vernieuwd wordt, maar hij heef wat andere nieuwe componenten. Later op de dag weten we meer."

Met medewerking van F1-verslaggever Adam Cooper

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/366101/ricciardo-begint-grand-prix-van-duitsland-achteraan/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.