Ga naar inhoud

Vettel crasht in leidende positie: "Kleine fout, grote teleurstelling


dreka

Aanbevolen Berichten

Vettel crasht in leidende positie: "Kleine fout, grote teleurstelling

image.png.f1150774d2608ffcc2f1755f68cb4c5f.png

 Sebastian Vettel is logischerwijs uitermate teleurgesteld na zijn uitvalbeurt in leidende positie in de Grand Prix van Duitsland, maar hij blijft positief.

De Duitser leek op weg naar een mooie overwinning voor zijn thuispubliek nadat hij middels een teamorder voorbij was gekomen aan zijn leidende teamgenoot Kimi Raikkonen. In het tweede deel van de regen trok een regenbui over het circuit van Hockenheim. Dat pakte nadelig uit voor de Scuderia, want Raikkonen verloor zijn positie aan Mercedes-coureur Valtteri Bottas. Een paar ronden later schoot Vettel in het stadion van de baan en eindigde in de bandenstapels. Daardoor ging niet alleen de winst maar ook de leiding in de WK-stand naar rivaal Lewis Hamilton.

Ik stond in de muur en ik realiseerde me dat ik er niet meer weg kon komen. Dus hoe ga je daarmee om?", vroeg Vettel zichzelf af. "Ik denk niet dat het een enorme fout was maar het had wel een enorme impact op de race omdat we uitvielen. Het is niet zo dat ik vanavond moeite zal hebben om in slaap te vallen omdat ik een fout heb gemaakt. Het is teleurstellend want tot dat moment was alles heerlijk maar wij hadden die regen niet nodig."

De Duitser probeert zich vast te houden aan de positieve punten: "We hebben een sterke wagen dus we kunnen vertrouwen hebben, meer dan ieder ander. Het was een zeer positief weekend. Het was gewoon zo'n moment, en mijn fout. Verontschuldigingen aan het team, zij hebben alles goed gedaan en ik had het allemaal in eigen hand. Kleine fout, grote teleurstelling."

Bron https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/366163/vettel-crasht-in-leidende-positie-kleine-fout-grote-teleurstelling/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.