Ga naar inhoud

Televisiezender FOX komt met The Simpsons-marathon


Aanbevolen Berichten

Televisiezender FOX komt met The Simpsons-marathon.

image.thumb.png.c00412e8ef4495c10b962f357134e225.png

Vandaag, zaterdag 28 juli, zendt televisiezender FOX het 29ste en nieuwste seizoen van de animatieserie The Simpsons uit in een ware marathon.

Gele zaterdag

Terwijl een groot gedeelte van Nederland die bewuste zaterdag in de file staat richting het zuiden tijdens zwarte zaterdag, kunnen de kijkers van FOX bijna tien uur lang kijken naar de nieuwste avonturen van tekenfilmfiguren Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Aangezien mobiele internetbundels zonder extra kosten gepaard gaan in de hele EU, hoeven de fans óók in het buitenland niets te missen.“, aldus FOX in een persbericht.

Wereldwijd fenomeen

The Simpsons zijn al bijna dertig jaar een begrip. Reden te meer om de bekendste animatiefamilie ter wereld een passend eerbetoon te geven. Met het uitzenden van een compleet nieuw seizoen ‘The Simpsons’ in marathon-vorm zorgt FOX voor een primeur. Nooit eerder was een dergelijke marathon met nieuw materiaal te zien op zender.

Groot succes

Al sinds het debuut in 1989 is de serie ‘The Simpsons’ een groot succes en blijven de avonturen van de animatiefamilie op de lachspieren werken. De serie is wereldwijd uitgegroeid tot een grensverleggende, innovatieve en herkenbare entertainmentshow.

Kijken

FOX is in Nederland te zien via alle digitale aanbieders. Zo is de zender te zien bij Ziggo, Canal Digitaal, Online.nl en CaiWay op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. De uitzending begint om 9.30 uur en duurt tot 19.15 uur.

In de Verenigde Staten gaat overigens 30 september al weer het 30e seizoen van de serie in première.

DiykTvHU0AAe8O6.jpg

Bron https://mediamagazine.nl/televisiezender-fox-komt-met-the-simpsons-marathon/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.