Ga naar inhoud

Radio 538 in gesprek met Igmar Felicia


Aanbevolen Berichten

'Radio 538 in gesprek met Igmar Felicia'

De oorlog in radioland tussen Qmusic en Radio 538 lijkt volledig te zijn losgebarsten. Nadat Qmusic eerder programmabaas Dave Minneboo wegkaapte bij het nummer 1 Talpa station lijkt 538 nu terug te slaan door de bijna 28-jarige Igmar Felicia weg te halen bij haar grootste concurrent.

'Radio 538 in gesprek met Igmar Felicia'

Diverse bronnen uit de Radiowereld melden aan Radio.NL dat Felicia gespot is tijdens de lunch op een Hilversums terras samen met 538 programmaleider Menno de Boer.

Felicia werd amper een jaar geleden naar Qmusic gehaald en toegevoegd aan het presentatieteam in de ochtend, samen met Mattie Valk en nieuwslezeres Fien Vermeulen.

Nadat met name de twee heren on-air vochten om spreektijd werd het programma eerder deze maand, na amper een jaar, stopgezet.

Vanaf komend najaar presenteert Valk het ochtendprogramma met Marieke Elsinga, terwijl Felicia naar de avond verhuist.

Menno de Boer was, voor hij in oktober 2013 naar Radio 538 verhuisde, als programmabaas van Slam al samen met Felicia, waar hij destijds het weekend voor zijn rekening nam. Daarnaast was Slam tot begin 2017 eigendom van Talpa en zat het station in hetzelfde pand als Radio 538.

'Radio 538 in gesprek met Igmar Felicia'

Of en wat Felicia bij Radio 538 zou gaan doen is niet bekend. Wel gaat het gerucht dat er naast Jelte van der Goot en nieuwslezer Henk Blok nog een extra sidekick aan het ochtendteam van Frank Dane toegevoegd gaat worden, die begin 2019 het stokje overneemt van Edwin Evers. [Radio.NL]
Foto's Qmusic

radio.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.