Ga naar inhoud

Het Geluid vanaf woensdag terug op Qmusic


Aanbevolen Berichten

Het Geluid vanaf woensdag terug op Qmusic.

Het Geluid keert terug op Qmusic. Vanaf woensdag (1 augustus) kunnen luisteraars weer raden en veel geld winnen. Opnieuw heeft Qmusic er voor gekozen om het spel midden in de vakantie te beginnen.

Het Geluid vanaf woensdag terug op Qmusic

Bij het radiospelletje “Het Geluid” krijgen luisteraars een geluid te horen. Wie het raadt, wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is.

Standaard is Het Geluid 2.500 euro waard en elke keer dat er op Qmusic een fout antwoord wordt gegeven, wordt Het Geluid 100 euro meer waard. Het spel wordt elke werkdag tussen 7 en 19 uur gespeeld.

Ook dit jaar kunnen luisteraars weer meedoen als radiospeler en als app-speler. Als Het Geluid een waarde heeft bereikt van 10.000 euro, kun luisteraars vanaf dat moment ook ieder uur meespelen met de Qmusic-app.

App-spelers dienen dan te bepalen of ze het op dat moment eens zijn met de radiospeler of niet. Is het antwoord dat de radiospeler geeft juist, dan wordt er 10.000 euro verdeeld onder alle app-spelers die voor ja hebben gekozen tijdens die ronde.

Het Geluid vanaf woensdag terug op Qmusic

Vorig jaar zorgde het meespelen via de App wel voor hinderlijk tijdrekken op de radio tijdens het spelletje, dat toen direct na reclame en verkeer op het halve uur werd gespeeld. Toen werd Het geluid overigens pas na bijna 2,5 maand geraden, maar leverde het wel een recordbedrag op. Kim uit Pijnacker won toen 63.700 euro.

Het Geluid is dit jaar ook het startschot voor de eerste promotiecampagne voor de nieuwe ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga die binnenkort van start gaat. [Radio.NL]

Bron radio.nl

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.