Ga naar inhoud

Perez doet boekje open: ‘Ik probeer Force India juist te redden.


dreka

Aanbevolen Berichten

Perez doet boekje open: ‘Ik probeer Force India juist te redden.

Sergio-Perez.jpg
(c) Force India

Sergio Perez heeft zaterdagavond een statement naar buiten gebracht waarin hij stelt dat hij Force India niet in moeilijkheden heeft gebracht, maar juist van de ondergang heeft gered.

Zaterdagochtend werd bekend dat Force India met onmiddellijke ingang onder curatele is gesteld. Perez zou een van de schuldeisers zijn.

“Ik heb de afgelopen dag heel veel onzinverhalen voorbij zien komen”, aldus de Mexicaan. “Dat doet me pijn, omdat mijn intentie juist was om de 400 banen van mijn teamgenoten te redden.”
Kritiek

Perez legt de situatie uit. “De financiële situatie bij Force India is al enige tijd kritiek. Afgelopen woensdag stond een van de schuldeisers in de rechtbank om het team failliet te laten verklaren. Als de rechter toe had gegeven, dan had Force India per direct niet meer bestaan en zouden alle werknemers hun baan kwijt zijn.”

“Omdat ik zelf een van de schuldeisers ben is mij gevraagd om een andere legale procedure in gang te zetten en heb ik het team onder curatele laten stellen. Daardoor heeft het team de mogelijkheid om het werk voort te zetten terwijl er tegelijkertijd naar een koper kan worden gezocht.”

Perez geeft verder aan dat er snel moest worden gehandeld en dat hij blij is dat de rechter heeft toegegeven aan zijn verzoek om Force India een kans op overleven te geven. “Het zijn zeer stressvolle maanden geweest. Het is belangrijk dat we ons hoofd koel blijven houden en de juiste dingen blijven doen. Dan weet ik zeker dat de toekomst van Force India er rooskleurig uitziet.”

Bron gpupdate
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.