Ga naar inhoud

Nieuwe directeur voor Stichting Reclame Code


Aanbevolen Berichten

Nieuwe directeur voor Stichting Reclame Code.

Otto van der Harst wordt per 1 september de nieuwe directeur van de Stichting Reclame Code (SRC) en is daarmee de opvolger van Prisca Ancion-Kors die afscheid neemt van dit instituut.

Nieuwe directeur voor Stichting Reclame Code

Voorzitter Dick Molman: “We waren op zoek naar een passende opvolger voor Prisca die een ongelooflijke bijdrage heeft geleverd aan de thans breed geaccepteerde en evenwichtige zelfregulering op het gebied van verantwoord reclame maken.

We hebben die gevonden in Otto, een zeer ervaren en breed georiënteerde bestuurder met een achtergrond in zowel de reclame en communicatieadvies, als in de rol van adverteerder. In het sterk veranderende speelveld hebben we behoefte aan een brede kijk om ook in de toekomst relevant te zijn en te blijven en Otto gaat ons daarbij helpen.” [Radio.NL]

 

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.