Ga naar inhoud

Varend Bloemen Corso Westland uitgebreid te volgen bij Omroep West.


dreka

Aanbevolen Berichten

Varend Corso Westland uitgebreid te volgen bij Omroep West.

image.png.d234aa1ea0fa17bf4566649f5503f0b1.png

Omroep West, de regionale publieke omroep voor het noordelijke deel van Zuid-Holland, staat op 3, 4 en 5 augustus in het teken van het Varend Corso. De versierde vaartuigen trekken dan onder meer door het Westland, Delft, Schipluiden en Den Haag. Het thema van de 21e editie is ‘Helemaal Hollands’.

TV West
Op zaterdag 4 augustus is het Varend Corso van vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur live te volgen via TV West. Op zondag 5 augustus is vanaf 17.00 uur een sfeervolle samenvatting te zien op TV West. De samenvatting wordt daarna elk uur herhaald tot en met maandagmiddag. Omroep West werkt voor deze uitzendingen nauw samen met de lokale omroep van de gemeente Westland: WOS Media.

89.3 Radio West
In de aanloop naar het Varend Corso zijn op Radio West diverse reportages te horen over de voorbereidingen op het corso. Met name in de programma’s ‘Aan de Bak’ (werkdagen 9.00-12.00 uur) en ‘Studio Haagsche Bluf’ (werkdagen 16.00-19.00 uur).

Op zaterdag 4 augustus doet een verslaggever in het programma ‘Uit!’ (9.00-12.00 uur) live verslag vanaf de route van het corso. [Radio.NL]

Varend Corso Westland uitgebreid te volgen bij Omroep West

Foto: Omroep West / Marjan de Jong

Laatste wijziging: 1-8-2018

Bron radio.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.