Ga naar inhoud

Omroep Max start zaterdag met Skûtsje Journaal


dreka

Aanbevolen Berichten

Omroep Max start zaterdag met Skûtsje Journaal

omroep-max-start-zaterdag-met-skutsje-jo

Omroep Max besteedt vanaf zaterdag opnieuw aandacht aan het skûtsjesilen. Twee weken lang ziet de kijker wedstrijdverslagen en reportages van het SKS kampioenschap skûtsjesilen in Friesland. Het Skûtsje Journaal is van zaterdag 4 tot en met vrijdag 17 augustus elke dag live te zien om 19.00 uur op NPO 1.

 

Tv-presentatrice Carrie ten Napel presenteert dagelijks het Skûtsje Journaal.

In het programma zijn onder andere de wedstrijdverslagen te zien, voorzien van commentaar van Eelke Dykstra. Hij is schipper en meervoudig kampioen skûtsjesilen.

Verder wordt door middel van reportages uitgelegd welke verschillende functies er aan boord en rondom het skûtsje zijn. Ook wordt ingegaan op de historie van de skûtsjes die meevaren in het kampioenschap. Te gast aan boord bij Carrie ten Napel zijn onder anderen Hans Wiegel, Ireen Wüst, Foppe de Haan en Miranda van Kralingen. [Radio.NL]

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.