Ga naar inhoud

Kabelaar SKV uit Veendam breidt digitale tv-pakket uit


dreka

Aanbevolen Berichten

Kabelaar SKV uit Veendam breidt digitale tv-pakket uit.

coax-kabel.jpg

Kabelaar SKV uit Veendam breidt per 1 september haar digitale televisiepakket verder uit. Daarnaast zijn per heden alle televisiezenders van sportzender Ziggo Sport in HD-kwaliteit te zien.

Uitbreiding

SKV gaat zijn zenderpakket met ingang van 1 september 2018 uitbreiden met 6 nieuwe tv-zenders. Het basispakket wordt uitgebreid met de zender 192TV (kanaal 136).

Aanvullende pakketten

Het aanvullende Extra pakket wordt per 1 september uitgebreid met Nicktoons (kanaal 35), Nick Music (kanaal 36), MTV Live HD (kanaal 134), OUTtv (kanaal 160) en Comedy Central Extra (kanaal 141). OUTtv en Comedy Central Extra zijn vanaf 1 september ook te zien via het Algemene pakket.

Ziggo Sport

Daarnaast zijn per vandaag alle televisiezenders van Ziggo Sport in HD-kwaliteit te zien bij de aanbieder. Dit betekent dat ook de kanalen Extra 1 en Extra 2 bij de aanbieder in HD-kwaliteit zijn te zien. Ziggo zelf is sinds kort ook begonnen met het doorgeven van deze kanalen in HD-kwaliteit.

Bron mediamagazine

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.