Ga naar inhoud

Open Studio Dagen op 1 en 2 september op Mediapark in Hilversum.


dreka

Aanbevolen Berichten

Open Studio Dagen op 1 en 2 september op Mediapark in Hilversum.

Mediastad Hilversum trekt zaterdag 1 september en zondag 2 september weer alle registers open tijdens de elfde editie van de 'Open Studio Dagen' op het MediaPark in Hilversum.

Open Studio Dagen op 1 en 2 september op Mediapark in Hilversum

Er zijn ruim 50 spots met activiteiten van onder andere AvroTros, Bnn-Vara, Rtl Nederland, Npo ,Nos, Ntr, Eo en Max. En de toegang tot de Open Studio Dagen op het Mediapark is wederom gratis.

De Open Studio Dagen maken onderdeel uit van Dutch Media Week, een zevendaags evenement van 1 tot en met 10 september.

Mediatoren
Voor de vijfde keer in de geschiedenis wordt ook dit jaar de mediatoren op het mediapark door Alticom opengesteld. Iedereen kan de 196 meter hoge tv-toren in Hilversum bezoeken voor 5,- euro per persoon. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Muziekids, waar zieke kinderen via muziek weer kind kunnen zijn.

 

Het weekend biedt voor elk wat wils: van het bekende kijkje achter de schermen tot leuke workshops. En wie zichzelf als dé nieuwe presentator ziet of gewoon wil weten hoe het voelt om te presenteren, kan ook terecht bij de Open Studio Dagen.

Wie nog meer over de wereld van de media willen ontdekken, kan tijdens de Open Studio Dagen een bezoekje brengen aan Beeld en Geluid. In hetzelfde gebouw wordt ook live radio gemaakt door bekende deejays.

Dit jaar worden voor het eerst de Online Radio Awards uitgereikt. Dit gebeurt in de categorieën Beste online radiostation, Beste podcast, Beste online presentator/presentatrice en Beste online radio ambassadeur. Op 4 september worden de juryprijzen bekendgemaakt. [Radio.NL]

 

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.