Ga naar inhoud

Alle 21 etappes Vuelta (Ronde van Spanje) live bij Eurosport.


dreka

Aanbevolen Berichten

Alle 21 etappes Vuelta (Ronde van Spanje) live bij Eurosport.

alle-21-etappes-vuelta-ronde-van-spanje-

Tv-zender Eurosport staat drie weken lang dagelijks in het teken van 'De Vuelta a España'. Deze start op zaterdag 25 augustus met een individuele tijdrit van 8 kilometer in Malaga. De finish is zondag 10 september in hoofdstad Madrid.

De verrichtingen van de mondiale wielertop in Spanje zijn drie weken lang dagelijks live te volgen via Eurosport 1. De uitzendingen van de live etappes op Eurosport 1 beginnen om 16.00 uur.

Het wielerevenement dat voor het eerst plaatsvond in 1935, is in 1979 voor het laatst door een Nederlander gewonnen. Joop Zoetemelk was toen de sterkte in Spanje.

José Been is de commentator van dienst tijdens de 73e editie van de Ronde van Spanje. De voorbeschouwing in Vuelta Extra begint altijd 15 minuten voor de race. De nabeschouwing is direct aansluitend. [Radio.NL]

 

Laatste wijziging: 17-8-2018

Bron radio.nl

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.