Ga naar inhoud

Festival Lowlands uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet


dreka

Aanbevolen Berichten

Festival Lowlands uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet.

lowlands.jpg

(C) Mediamagazine

Dit weekeinde vindt het festival Lowlands plaats in Biddinghuizen. Het festival is ook dit jaar uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet.

Festival

Het festival wordt dit jaar voor de 26e keer gehouden in de polder van Biddinghuizen. Het festival begint vandaag, vrijdag 17 augustus en duurt nog tot zondag. Naast muziek is er ook aandacht voor onder andere theater en film.

Optredens

Optredens zijn er dit jaar zijn onder andere De La Soul, De Jeugd van Tegenwoordig, Gorilazz, De Staat, NERD, DUA Lipa en Kendrick Lamar  . Het festival is geheel uitverkocht maar is wel te volgen via radio, televisie en Internet.

NPO 3FM

NPO 3FM zendt zowel vrijdag, zaterdag als zondag grote delen van de dag live vanaf Lowlands in Biddinghuizen. De 3FM-dj’s doen verslag van de sfeer op het festivalterrein, laten je de beste live-muziek horen vanaf de diverse podia. 3FM is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 3

Op NPO 3 is er zaterdag- en zondagavond aandacht voor Lowlands. Op zowel zaterdag als zondag zijn er hoogtepunten te zien van alle optredens van het festival.

NPO  3 Extra / 3voor12

Vanaf vrijdag 16 tot en met zondag 00.30 uur zendt de VPRO live uit op het digitale themakanaal NPO 3 Extra en 3voor12.nl. Het precieze uitzendschema en spoorboekje wordt elke dag bekend gemaakt en continu aangepast. Bij een aantal aanbieders is NPO 3 Extra tijdelijk te zien in het digitale basispakket. De zender is ook te bekijken via Internet.

Bron mediamagazine

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.