Ga naar inhoud

Feyenoord en RTV Rijnmond verlengen contract met drie jaar


dreka

Aanbevolen Berichten

Feyenoord en RTV Rijnmond verlengen contract met drie jaar.

voetbal-feyenoord.jpg

(C) Mediamagazine

Regionale omroep RTV Rijnmond en Feyenoord hebben het contract voor de radio-uitzendrechten met drie seizoenen verlengd. 

Alle uit- en thuiswedstrijden

RTV Rijnmond blijft hierdoor het enige medium waar je alle uit- en thuiswedstrijden van de Rotterdamse club van de eerste tot de laatste minuut kunt beluisteren. RTV Rijnmond-hoofdredacteur Ib Haarsma en Feyenoord-directeur Jan de Jong ondertekenden zondag 19 augustus, voorafgaand aan het duel met Excelsior, de nieuwe verbintenis.

Op alle kanalen

Naast het verslag op de radio zal RTV Rijnmond Feyenoord ook via haar andere kanalen intensief blijven volgen. Via de website, de vernieuwde Rijnmond-app en social media als Facebook en Twitter is er 24 uur per dag, zeven dagen in de week actuele berichtgeving over de club die dit jaar haar 110-jarig bestaan viert.

Uiteraard is er op TV Rijnmond ook genoeg over Feyenoord te zien middels de voetbaltalkshow FC Rijnmond en reportages in het tv-nieuws. Sinds vorige week is RTV Rijnmond ook begonnen met een podcast over voetbal.

Ruim 30 jaar

De regionale omroep voor Zuid-Holland zuid is al meer dan 30 jaar de zender die het regionale betaald voetbal op de voet volgt. Naast de live radioverslagen van de duels van Feyenoord, Excelsior, Sparta en FC Dordrecht en het laatste nieuws rond deze clubs zijn we er ook bij de belangrijke gebeurtenissen buiten het veld.

Bron mediamagazine

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.