Ga naar inhoud

FOX Sports Smart TV-app functioneert voorlopig helemaal niet meer.


dreka

Aanbevolen Berichten

FOX Sports Smart TV-app functioneert voorlopig helemaal niet meer.

foxapp.jpg

De FOX Sport applicatie is voorlopig niet meer beschikbaar op smart-tv’s. Nadat eerder door de sportzender was aangekondigd dat alleen modellen vanaf 2016 nog zouden werken, blijkt dat daarop de applicatie weliswaar te installeren valt, maar al enkele weken niet meer functioneert. De FOX Sports Smart tv-app is beschikbaar voor Samsung en Philips tv-toestellen, maar geen van de ook nieuwste toestellen geeft toegang tot de app.

Melding

Klanten krijgen al enige weken de melding dat gewerkt wordt aan een update. Deze melding is deze dagen vervangen door de melding dat het bedrijf ‘deze maand’ werkt aan de ‘vernieuwde FOX Sports Smart TV app’. De tv-zender meldt verder op haar website: ‘deze Smart TV-apps worden aan het begin van het voetbalseizoen 2018/’19 vernieuwd, waardoor het voor kan komen dat deze voor jou nog niet beschikbaar zijn‘.

Streamen

De sportzender adviseert klanten via de app van de tv-aanbieder te ‘streamen’ naar de televisie vanaf de computer, of de computer aan te sluiten op de televisie of via Apple TV of Google Chromecast te kijken. Deze oplossingen zijn tamelijk gebruikersonvriendelijk voor Samsung en Philips smart-tv bezitters die tot vorig seizoen wel toegang hadden tot de applicatie.

Klachten

Aangezien het Eredivisie voetbalseizoen inmiddels begonnen is, beklagen abonnees zich hierover. Fox Sports reageerde via haar twitter account op 13 augustus jl. met de melding: “Tot onze spijt duurt de update langer dan verwacht. Helaas hebben wij geen
inschatting van de duur hiervan,” waarna het bedrijf excuses maakt.

Geen reactie

FOX Sports is gevraagd om een reactie op deze situatie, maar het bedrijf heeft niet willen reageren op vragen van Mediamagazine.nl waarmee onduidelijk is wanneer de app weer zal werkt op de Samsung en Philips-toestellen. Ook is onduidelijk of op 2016 toestellen de app in seizoen 2019/2020 ook nog zal functioneren.

 

Bron mediamagazine

  • Verdrietig 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Apps op een tv...........

Allemaal leuk en aardig als het werkt, maar hoelang blijft het werken.

Op mijn tv was ik na 6 maanden na aankoop al de klos.

Ik heb ook een Chromecast en dat werkt altijd in combinatie met de smartphone.

En het werkt op elke tv en gedurende de hele levensduur.

Dus apps op een tv........ laat maar zitten.

Geef mij maar een scherm van 55inch (of groter), zonder "slimme" zaken, zonder tuners, cam slot, etc. want daar heb ik ook iets anders voor :lol:

 

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.