Ga naar inhoud

Videoland introduceert nieuwe omgeving voor kinderen van 6-9 jaar.


dreka

Aanbevolen Berichten

Videoland introduceert nieuwe omgeving voor kinderen van 6-9 jaar.

videoland.jpg

Streamingdienst Videoland introduceert een nieuwe omgeving van kinderen van 6 tot 9 jaar. De nieuwe omgeving is beschikbaar in de nieuwe app die onder andere beschikbaar is via de Apple’s app-store.

“Twee kidsprofielen”

Met de introductie van een omgeving van kinderen van 6-9 jaar beschikt de streamingdienst van RTL dus over twee soorten omgevingen voor kinderen: van kinderen van 0 tot 6 en van kinderen van 6 tot 9. “Eentje met aanbod geschikt voor kinderen tot 6 jaar, en eentje voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar.“, aldus de streamingdienst.

Profielen

In de nieuwe versie van de app is het ook makkelijker om om verschillende profielen aan te maken. En kinderen kunnen voor hun kidsprofiel een dier als profielafbeelding kiezen, zodat ze hun eigen profiel sneller kunnen herkennen.

Aanbod

De streamingdienst heeft onlangs ook haar aanbod ook verder uitgebreid met series als ‘De Mannen van Dokter Anne’ (1 seizoen), Five Star Hotel (1 seizoen), Flikken Gent (10 seizoenen) en de films ‘Bankier van het Verzet‘ en ‘De Zevende Hemel’.

RTL XL

Eigenaar RTL heeft daarnaast aangekondigd dat de diensten die voorheen te vinden waren via RTL XL Premium zoals het vooruit kijken van series eind augustus worden overgeheveld naar RTL XL.

Bron mediamagazine

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.