Ga naar inhoud

Stewards bij Belgische Grand Prix oude bekenden van Verstappen.


dreka

Aanbevolen Berichten

Stewards bij Belgische Grand Prix oude bekenden van Verstappen.

5a2673c1a59d48e5c0c957f6613221a7686fe471

Dit weekend staat de Grand Prix van België op het programma en de namen van de stewards doet bij een aantal mensen, waaronder Max Verstappen, waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Onder andere Garry Connelly en Mika Salo zullen eventuele straffen gaan uitdelen.

Beide mannen lijken geen al te grote fan te zijn van de rijstijl van Verstappen en dat heeft al tot meerdere aanvaringen geleid. De laatste was tijdens de Grand Prix van Amerika van vorig jaar, toen de Nederlander Kimi Raikkonen in de laatste ronde op sublieme wijze inhaalde. Maar de inhaalactie werd door de stewards als onrechtmatig beschouwd.

Verstappen noemde Garry Connelly een 'mongool' en daarop vond Mika Salo dat de Red Bull-coureur excuses moest maken. Salo zelf kreeg legio doodsbedreigingen uit Nederland. Met de drie hoofdpersonen allemaal weer aanwezig, ligt de mogelijkheid er dat alles weer onder een vergrootglas komt te liggen. We wachten het rustig af.

Bron f1 today
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.