Ga naar inhoud

Vlaanderen: MEDIALAAN start eigen videoplatform: VTM GO


dreka

Aanbevolen Berichten

Vlaanderen: MEDIALAAN start eigen videoplatform: VTM GO.

afstandsbediening.jpg

Het Vlaamse mediabedrijf MEDIALAAN/de Persgroep hebben vandaag bekend gemaakt met een eigen videoplatform te komen: VTM GO. Daarnaast roept het mediabedrijf op om samen met andere Vlaamse televisiezender een Vlaamse Netflix te bouwen.

Platform

Op dit gloednieuw digitaal videoplatform zullen alle programma’s van al onze zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM en KADET) te zien zijn. Het gaat hierbij om actuele programma’s én een uitgebreide catalogus. Live, catch up, binge-viewing,…het wordt allemaal mogelijk in VTM GO.“, aldus Erwin Deckers, CEO a.i. bij het bedrijf.

Live en uitgesteld

VTM GO bundelt alle actuele programma’s van MEDIALAAN-zenders en biedt die live en uitgesteld (tot 30 dagen) aan. ‘Daarnaast zetten we in op een grote catalogus van programma’s die MEDIALAAN in portefeuille heeft. Advertenties moeten er voor zorgen dat het platform gratis is voor alle kijkers.’, aldus het bedrijf

‘Vlaamse Netflix’

De tweede ambitie voor het bedrijf is de opstart van de ‘Vlaamse Netflix’. De afgelopen maanden waren een aantal oproepen te horen vanuit de televisiesector om samen te werken aan een online tv-platform. MEDIALAAN/de Persgroep Publishing neemt het initiatief. Erwin Deckers en Dirk Lodewyckx geloven in een ‘Vlaamse Netflix’: een online fictieplatform dat door de omroepen zelf wordt opgestart en dat alle Vlaamse topfictie bundelt.

 

Bron mediamagazine

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.