Ga naar inhoud

Vandoorne dankt McLaren: "Schitterend hoofdstuk uit carrière


dreka

Aanbevolen Berichten

Vandoorne dankt McLaren: "Schitterend hoofdstuk uit carrière

image.png.49043f37b51ee3c77e4fdbb063ae97b1.png

 Stoffel Vandoorne kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij McLaren, ook al moet hij volgend jaar plaatsmaken.

Vandoorne maakt al ruim vijf jaar deel uit van het Britse team. Hij werd als jong talent opgenomen in het ontwikkelingsprogramma en groeide zo door tot een fulltime racezitje in de koningsklasse van de autosport. Daar heeft hij nimmer zijn stempel echt kunnen drukken, mede door de grote problemen met de motor en de wagen. Ondanks het wrange afscheid kijkt de Belg met een goed gevoel terug op zijn tijd in Woking.

"Ik ben McLaren zeer dankbaar voor alles dat ze de afgelopen vijf in mij geïnvesteerd hebben", zei Vandoorne. "Als jonge rijder kwam ik bij McLaren en sindsdien ben ik gegroeid van test- en ontwikkelingsrijder tot reserverijder en daarna fulltime coureur. Hoewel we niet de successen behaald hebben waarop we allemaal hadden gehoopt, heb ik de afgelopen twee seizoenen enorm genoten van het racen voor McLaren. Ik heb een geweldige relatie met iedereen binnen het team."

Hij vervolgde: "Mijn tijd bij McLaren is een schitterend hoofdstuk uit mijn carrière en ik ben dankbaar dat het team me de kans hebben geboden om waardevolle Formule 1-ervaring op te doen en me te ontwikkelen als rijder. In de laatste zeven races van het seizoen geef ik alles en ik zal op een later moment de plannen voor volgend seizoen bekendmaken."

McLaren heeft inmiddels Carlos Sainz Jr. bevestigd voor 2019.

Bron gpupdate
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.