Ga naar inhoud

Groot Nieuws Radio en Radio Continu te ontvangen via satelliet


dreka

Aanbevolen Berichten

Groot Nieuws Radio en Radio Continu te ontvangen via satelliet.

grootnieuws.jpg

Zowel Groot Nieuws Radio als Radio Continu zijn per vandaag te ontvangen via de satelliet. De radiozenders zijn toegevoegd aan het radiopakket van aanbieder Joyne.
Voor het ontvangen van de radiozenders is geen abonnement nodig.

“Blij”

Directeur Wilfred Hardeman van Groot Nieuws Radio: “We zijn blij dat we toegevoegd zijn aan het pakket bij Joyne. Het gebruik van een schotel is een goede oplossing voor mensen die beperkte toegang hebben tot internet, bijvoorbeeld in de buitengebieden of elders in Europa.

Free to Air

Ook Radio Continu is toegevoegd aan het aanbod van Joyne. “Ons signaal is “Free To Air” (dus zonder abonnement) te ontvangen via Eutelsat Satelliet 9B op 9° Oost, 11727 MHz, Verticale Polarisatie, Symbolrate 30000, FEC 3/4, 8 PSK. Dus vanaf nu kun je Radio Continu ook op de camping in Oostenrijk, in je vakantiewoning op de Canarische Eilanden of zelfs in Rusland of IJsland beluisteren. Het enige wat je nodig hebt is een schotel die uitgericht is op de Eutelsat 9B en een ontvanger.”, aldus de radiozender.

Aanbod

Naast de genoemde radiozenders zijn vanaf nu ook de radiozenders VRT Radio 1, VRT Radio 2 Vlaams-Brabant, VRT NWS, MNM, MNM Hits, Studio Brussel, Klara, Klara Continuo, Q-Music Vlaanderen, Joe en Nostalgie Vlaanderen te horen via Joyne. Ook deze radiozenders zijn “free to air” gratis te ontvangen.

 

Bron mediamagazine.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.