Ga naar inhoud

Radio 10 gaat een week lang terug naar de 90’s


dreka

Aanbevolen Berichten

Radio 10 gaat een week lang terug naar de 90’s.

radio10.jpg

Bij Radio 10 staat tot en met aanstaande vrijdag, 21 september, muziek uit de 90’s centraal in de ‘Week van de 90’s Hits’.

Back to the 90’s

Friends, de Tamagochi, de Spice Girls, happy hardcore en gabbers, de Discman, maar ook de eenwording van Duitsland en het overlijden van Lady Diana: de jaren ‘90 vormden een bijzonder en memorabel decennium.

Radio 10 gaat daarom terug in de tijd en haalt vanaf maandag 17 september samen met luisteraars muzikale herinneringen op in de ‘Week van de 90’s Hits’. Tot en met vrijdag 21 september zijn de opvallendste en meest bijzondere 90’s hits te horen met als afsluiter de ‘90’s Top 110’: een hitlijst met de 110 populairste hits uit de jaren 90, samengesteld door de luisteraars.

Nance

De ‘Week van de 90’s Hits’ wordt op maandag 17 september afgetrapt met een eenmalige muzikale samenwerking tussen Gerard Ekdom en zangeres Nance Coolen. Nance scoorde in de jaren ’90 als zangeres van de groep ‘Twenty 4 Seven’ een grote hit met ‘Slave To The Music’. Deze ochtend vervult Gerard voor één keer de rol van de rapper in het nummer en zingt hij samen met Nance de bekende hit. Ook 90’s zangeres Anita Doth, bekend van 2 Unlimited, is in de ’Week van de 90’s Hits’ te gast bij ‘Ekdom in de Morgen’.

Week

De ‘Week van de 90’s Hits’ is tot en met vrijdag 21 september te horen bij Radio 10. Op vrijdag 21 september is de ‘90’s Top 110’ tussen 06.00 uur en 16.00 uur te horen.

Radio 10 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Op Internet is ook een speciaal themakanaal van Radio 10 te beluisteren met alleen maar 90’s hits.

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.