Ga naar inhoud

Zomers luistercijferrecord voor Radio 10


dreka

Aanbevolen Berichten

Zomers luistercijferrecord voor Radio 10

zomers-luistercijferrecord-voor-radio-10

Het marktaandeel van Radio 10 heeft weer een recordhoogte bereikt. In de zomermaanden juli - augustus stijgt het marktaandeel in de doelgroep 10+ ten opzichte van een maand geleden van 8,1 naar 8,8%. Ook in de kerndoelgroep 30 - 59 jaar verbreekt de zender opnieuw een luistercijferrecord met een aandeel van 10,6%.

 Radio 10 stijgt hierdoor binnen deze doelgroep naar de vierde positie van radiozenders in Nederland. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers.

Roland Snoeijer, radio director Radio 10: ‘Het hele team is ontzettend trots dat we het hoogste marktaandeel in 18 jaar tijd hebben gescoord deze zomer!

We waren dan ook volop bezig voor luisteraars met onder andere de 80's Top 810, de Somertijd BBQ en het Weekend van de Zomerhits.

Met de vervroegde start van Gerard Ekdom eind augustus kunnen we ons geen mooier begin bedenken richting het najaar!' [Radio.NL]

Bron radio.nl

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.