Ga naar inhoud

Patrick Kicken in gesprek met: Vincent Bijlo (video)


dreka

Aanbevolen Berichten

Patrick Kicken in gesprek met: Vincent Bijlo (video)

Vincent Bijlo is al sinds zijn geboorte gefascineerd door radio. Mede door zijn visuele handicap luisterde hij alles wat los en vast zat en begon zelf als piraat uit te zenden vanuit Bussum.

Patrick Kicken in gesprek met: Vincent Bijlo (video)

Tegenwoordig is hij een bekende cabaretier en schrijver die recent nog in het nieuws was rondom een uitspraak die door politicus Jesse Klaver van hem gestolen was.

Vorig jaar zond de N.T.R. een documentaire over Bijlo uit genaamd ‘Ik hoor alles’ waarin naast zijn ogen die niet functioneren de achteruitgang van zijn oren aan bod kwam.

Vincent heeft zelf ook landelijke radio gemaakt op o.a. Radio 1 en schrijft wekelijks een column over wat hem opvalt op de radio voor het Algemeen Dagblad. Hij heeft een verfrissende kijk op radio en vindt dat er wel wat mag veranderen en moderniseren bij onder andere de N.P.O.

Wat maakt dat hij na 53 jaar nog steeds zo enthousiast is over het medium? Wat zou hij zelf graag nog eens willen uitzenden? Wat zou een goed model zijn voor de publieke omroep in Nederland, het BBC model? En krijgt hij wel eens reactie van radiomakers zelf op zijn columns?

Dit en nog veel meer zie je in het gesprek met radiofan Vincent Bijlo:

Bron radio.nl

  Laatste wijziging: 21-9-2018 18:00:00
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.