Ga naar inhoud

Wytske Kenemans terug op de radio bij Jumbo Radio


dreka

Aanbevolen Berichten

Wytske Kenemans terug op de radio bij Jumbo Radio.

Wytske Kenemans is weer op de radio te horen. Sinds deze week is ze te horen op Jumbo Radio, de radiozender van de gelijknamige supermarktketen. Jumbo lanceerde begin deze week op het hoofdkantoor haar eigen radiostation: Jumbo Radio. Hiermee wil de supermarktketen 'de zintuigen van klanten en medewerkers prikkelen'.

Wytske Kenemans terug op de radio bij Jumbo Radio

Boodschappen doen moet namelijk leuker worden, vinden ze op het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel.

Wytske Kennemars
Op dit moment is Jumbo Radio in de Jumbo Foodmarkt, op het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Jumbo in Veghel te horen. Binnenkort is het nieuwe radiostation ook in de Jumbo winkels te horen.

Radio en tv-presentatrice Wytske Kenemans, in het verleden te horen geweest bij Fresh FM, zal samen met acteur Wolter Muller de presentatie verzorgen op Jumbo Radio vanuit een radiostudio in Veghel.

Jumbo wil van haar klanten échte fans maken. In onze winkels worden hun zintuigen voortdurend geprikkeld met smaak, geur en kleur. En vanaf nu dus ook met audio. Wij geloven in de kracht van radio. Lekkere muziek verhoogt de sfeer. Dat zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer voor onze medewerkers, maar maakt óók het boodschappen doen nog leuker voor onze klanten”, aldus CEO Van Eerd.

wytske-kenemans-terug-op-de-radio-bij-ju

Foto: Jumbo/Frits van Eerd
Favoriete muziek van medewerkers én klanten
Muziek is het belangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio. Na een onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen, is een selectie gemaakt door Jumbo. Muziek op het radiostation van Jumbo is vrolijk, positief en met een lekker tempo. [Radio.NL]

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.