Ga naar inhoud

Haas geeft Magnussen meteen een tweejarig contract


dreka

Aanbevolen Berichten

Haas geeft Magnussen meteen een tweejarig contract

323083.jpg

 Het contract van Kevin Magnussen bij Haas loopt tot het eind van 2020. De Deen is dus niet alleen zeker van een Formule 1-zitje voor 2019, maar ook meteen voor het seizoen dat daarop volgt. Het team van Guenther Steiner bevestigde Magnussen en Romain Grosjean voor 2019, waarop de Deen in Rusland liet weten dat zijn nieuwe verbintenis meteen voor twee jaar is ondertekend.

"Ik ben enorm blij om nog twee jaar met Haas verder te gaan", vertelde Magnussen het verzamelde journaille met daarbij Motorsport.com in Sochi. "Ik heb hier twee goede jaren gehad, ben gegroeid als coureur en heb mijn plek gevonden. Ik kijk uit naar de komende jaren en hopelijk naar nog meer dan dat", zinspeelt de huidige nummer negen van de WK-stand alvast op een nog langere samenwerking met het Amerikaanse team. "Ik houd van een tweejarige deal, omdat het je meer tijd geeft. Je kunt je op de toekomst richten zonder direct de stress van het volgende jaar te voelen."

Waar Grosjean zich gedurende het seizoen nog moest bewijzen om het vege lijf bij Haas te redden, was Magnussen gezien zijn solide prestaties al snel een zekerheidje. Beide partijen waren tevreden en wilden graag met elkaar door. "Er zijn eigenlijk geen twijfels geweest. Deze contracten zijn alleen complex, dus dat heeft tijd nodig. We zijn een klein team en hebben niet allerlei mensen in dienst die aan contracten kunnen werken terwijl er ook volop aan de Formule 1-bolides wordt gewerkt. Het moest voor ons dus tussen de races door gebeuren, maar we wisten allebei wat we wilden en zijn er enige tijd geleden uit gekomen", geeft Magnussen enig inzicht in het proces achter de schermen.

Bron gpupdate
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.