Ga naar inhoud

10 oktober: Nationale Actiedag voor Sulawesi


dreka

Aanbevolen Berichten

10 oktober: Nationale Actiedag voor Sulawesi

Er komt een Nationale Actiedag voor Sulawesi. Op woensdag 10/10 besteden diverse radiozenders en televisieprogramma’s de hele dag aandacht aan de ramp die het Indonesische eiland trof. Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Nationale Actie van Giro555 ‘Nederland helpt Sulawesi’.

10 oktober: Nationale Actiedag voor Sulawesi

Om 12.00 uur is de aftrap van de Actiedag in 'Beeld en Geluid' op het Mediapark in Hilversum.

Bij de NPO zullen in ieder geval radiozenders Radio 1, Radio 2, 3FM, Radio 4 en Radio 5 de hele dag aandacht besteden aan de ramp. Welke radiostations nog meer gaan aansluiten is onbekend.

Een belpanel met bekende en onbekende Nederlanders zit daar klaar om telefoontjes van donateurs te beantwoorden. Publiek is welkom vanaf 12.00 uur. Het voorlopige eindbedrag zal die avond in Pauw oip NPO 1 bekend gemaakt worden. [Radio.NL]

Giro555
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. www.giro555.nl.

Dit zijn de hulporganisaties achter deze Giro555-actie: Oxfam Novib, Nederlandse Rode Kruis, Cordaid, ICCO & Kerk in Actie, CARE Nederland, Plan International Nederland, Save the Children, UNICEF Nederland en World Vision. [Radio.NL]

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.