Ga naar inhoud

Persconferentie voor teambazen bevestigt de warme band tussen Red Bull en Honda


dreka

Aanbevolen Berichten

Persconferentie voor teambazen bevestigt de warme band tussen Red Bull en Honda

5bb6f5bcc8d5a4873a8ba4b592beca421a94e5e2

Masashi Yamamoto van Honda schoof vandaag aan tijdens de Senior Team Personnel Press Conference van de FIA. Andere genodigden waren Franz Tost (Toro Rosso), Christian Horner (Red Bull Racing) en Fred Vasseur (Sauber).

Op de vraag hoe de voorbereidingen voor 2019 en de samenwerking met Red Bull Racing zijn, antwoordde de Japanner als volgt: "We zijn erg blij om met het top team Red Bull Racing te werken in de Formule 1. De communicatie met Christian en de rest van Red Bull Racing is optimaal. Natuurlijk is er druk, maar wij willen deze druk omzetten in prestaties. We krijgen er beide in elk geval positieve energie van en dat moet ons fantastische resultaten gaan opleveren. Maar dat geldt natuurlijk ook voor onze huidige partner Toro Rosso."

Frans Tost was lovend over Honda. Tost, die een ware Honda-reis had afgelegd. sprak over een geweldige ontvangst en benoemde het doorzettingsvermogen van de Japanners. "Het was geweldig om alles met de twee coureurs te bezoeken. Elke fabriek is mooi en ik moet zeggen dat de Honda-medewerkers echte Formule 1-fans zijn. Ik hoop dat we ze dit weekend blij kunnen maken met mooie resultaten." Over Danill Kvyat vertelde Tost: "Ik heb met deze jongen gegeten. Hij is volwassen geworden. Ik verwacht dat hij competitief is, omdat hij een natuurlijke snelheid heeft. Ik heb veel vertrouwen in hem."

Horner was erg onder de indruk van de progressie die Honda gedurende dit seizoen heeft geboekt. "We werken heel close samen, om de motor in te passen voor de RB15. De communicatie is heel goed en we zijn erg onder de indruk van de energie die Honda in het project wil stoppen voor 2019." Over de ontwikkeling voor 2019 zei de Brit: "We zitten op dit moment in niemandsland betreffende 2018, we zijn bezig met het invoeren van enkele updates. We proberen heel geleidelijk nieuwe onderdelen te plaatsen die ons design-team voor 2019 ontwikkeld heeft."

Honda, Red Bull Racing en Toro Rosso zaten samen met Fred Vasseur aan tafel tijdens deze persconferentie. Vasseur was de man die op dag 1 van zijn aanstelling bij Sauber de Honda-deal liet klappen.

Bron f1 today
Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.