Ga naar inhoud

Arrivabene woest: ‘Onze wagen is altijd legaal geweest


dreka

Aanbevolen Berichten

Arrivabene woest: ‘Onze wagen is altijd legaal geweest!

180035_jap.jpg
(c) Scuderia Ferrari

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene is op zijn zachtst gezegd not amused over de berichtgeving die naar buiten is gekomen over de tweede FIA sensor die is geplaatst in de Ferrari. Boze tongen beweren namelijk dat de prestaties van het team sindsdien achteruit zijn gegaan waardoor Sebastian Vettel nu geen vuist meer kan maken naar Lewis Hamilton. Dat dit nieuws publiekelijk is uitgelekt noemt de Italiaan dan ook een ‘serieuze zaak’.

“Het klopt, er is een extra sensor. We hebben er geen problemen mee om het verzoek van de FIA op te volgen, maar het is gek dat iedereen nu ineens weet over het bestaan van deze tweede sensor. Onze batterij lay-out is vrij complex, maar het is nog steeds het intellectuele eigendom van Ferrari,” aldus Arrivabene tegenover het Duitse RTL.

“Maar onze wagen is nu net zo legaal als aan het begin van het seizoen. Bovendien hebben we door deze tweede sensor helemaal niets aan prestaties ingeleverd. Het zijn onze concurrenten die roddelen, dus ik hoop dat een project dat ons intellectuele eigendom is, niet overal in de paddock bekend is,” besloot de teambaas.

Bron grandprixradio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.