Ga naar inhoud

TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids toegevoegd bij NLZIET


dreka

Aanbevolen Berichten

TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids toegevoegd bij NLZIET.

nlziet.jpg

NLZIET, de online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa heeft haar live zenderaanbod uitgebreid met TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids. Dit bericht de dienst vandaag in een persbericht. De verwachting is dat de televisiezenders in de loop van deze week beschikbaar komen voor de abonnees.

On-demand en live

NLZIET is een dienst van de NPO, RTL en Talpa. De streamingdienst biedt abonnees toegang tot het reclamevrije on-demandaanbod van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK. Daarnaast biedt NLZIET live en replay streams aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en RTL Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9. Dit live en replay aanbod wordt uitgebreid met de vier zenders TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids.

Continu in beweging

NLZIET is continu in beweging. Naast de onlangs gelanceerde apps voor Apple TV en PlayStation 4 zijn we verheugd dat we onze abonnees nu ook meer kijkplezier kunnen bieden met de toevoeging van deze zenders! Hiermee wordt het voordeligste tv-abonnement van Nederland nog interessanter.”, aldus de dienst.

Binnenkort hoopt NLZIET ook een app voor Android TV beschikbaar te maken.

Bron mediamagazine.nl

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.